Våran bebis är sjuk!

Idag var jag på ett extra RUL eftersom bebisen låg fel sist så att de inte kunde mäta hans hjärta. Idag blev en dag i stor sorg då vi fick beskedet att vårt barn har ett hjärt fel. Hur detta hjärt fel påverkar barnet är något som fortfarande är ovist. Jag fick idag göra fostervatten prov på en gång då det är vanligt att barn med mongolism har detta hjärt fel. Specialist läkaren jag träffade idag kommer att ringa mig senast fredag för resultat av det provet samt för en tid till kardiologen för en lång kontroll av bebisens hjärta. Ifall barnet har en kromosom avvikelse så kommer vi att ta bort honom då vi varit överens om detta sen innan jag blev gravid. Ifall det är hjärt fel så har vi många funderingar som vi måste få svar på för att ta ett beslut. Vi vill ge vårt barn ett värdigt liv och detta är något som verkar vara extremt svårt nu. Men nu väntar flera dagar med extrem oro och funderingar. Jag är inte glad jag är extremt ledsen och klarar inte av positiva tankar för just nu måste jag acceptera att det värsta kan hände och förbereda mig psykiskt för detta är min värsta mardröm jag lever i just nu att veta att barnet som sparkar i magen kanske inte får se sol ljuset och känna min varma famn fylld av kärlek!! så fråga inte hur jag mår för jag mår skit!!!



tänker mkt på dig/er nu efter beskedet. Känner att livet är orättvist. <3<3<3

2012-03-14 | 06:56:44

Älskade älskade vän. Vill så gärna kunna rädda dig från detta. Jag kan inte förmå mig att sluta gråta då jag vet att jag inget kan göra för dig. Jag hoppas verkligen att de är något som är "lätt" att åtgärda. Du anar inte vad du betyder fast vi har våra liv på olika håll så finns jag här<3 Usch, nu måste jag torka tårarna och försöka ta tag i dagen och snälla du ring barnmorskan idag dom måste kunna prata eller stötta dig<3

2012-03-14 | 07:28:04

Tack så mycket för omtanken både Zanna och Maria!! Detta är jobbigt men vi överlever men det kommer ta tid för dessa sår att läka!!

2012-03-14 | 08:32:32

Hej! Tråkigt med såna besked :( Lider med er. Hoppas att fvp visar bra svar, och att detta inte är något jätte allvarligt.



Våran dotter visade ingen som helst tecken på hennes hjärtfel vid UL, utan när jag fick en ansiktsförlaming i vecka 35, började hennes puls låta konstigt. Men till mig sa dom att det försvinner när hon kommer ut. Där hade dom fel! Och började utreda henne för massa olika saker. Det var en väldigt jobbig tid, då dom inte har sett hennes hjärtfel innan och visste inte ens om hon skulle överleva. Hon har ingen defekt så på hjärtat, utan ett avblock 2, samt låg puls när hon var liten. Hon har alltså ett litet fel på hennes retledningssytem som gör att pulsen hoppar lite. Inte slår jämt alltid. Hon har aldrig behövt mediciner eller operationer. Så det är jag tacksam för!

Hoppas jag gav dig ett bra svar!



Stor kram till er!

2012-03-14 | 09:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback