Så glad

Igår lämnade vi våran bebis hos Sandra så att han skulle slippa va ensam och så att vi kunde ta de lugnt och inte stressa runt. Jag hittade en del grejer för en gångs skull. Ett par jeans lite underkläder och örhängen :)
Blev en hel mys dag igår och vi fortsätter med mera mys <3


Garage pyssel & shopping

Nu har vi intagit kaffe och myst i soffan så nu ska vi gå ut i garaget och greja lite. Ett skåp som ska dit och lite annat efter de blir de att åka till tornby och kolla in rean lite. Man kanske kan fynda något litet i alla fall. Ha en bra dag


Me love My man <3

Kärlek något stort något ovärderligt. Jag skulle aldrig kunna sätta ord på min kärlek för min älskade. Han är det jag alltid drömt om ni vet "den där riddaren på vita hästen" ;)
Jag kommer alltid älska honom vad som än händer även om vi lever tillsammans eller inte. Denna kärlek dör aldrig. Men de betyder inte att vi garanterat kommer leva tillsammans tills vi blir gamla. För mig handlar inte ett förhållande om att hålla kärleken vid liv utan att respektera varandra och alltid se till ens partners bästa men viktigast av allt att hålla livet i rörelse i veckorna utan att de blir tråkigt och allt går på rutin. Men vi har en så länge klarat de och jag ser en ljus framtid tillsammans med min älskade och våran underbara familj. Och vi får se när den växer och de blir en bebis och kanske en vovve till. Men planerna finns. Och vi har satt en tid för bröllop<3 japp vi ska gifta oss och lova varandra evig kärlek och inte på tvingat från någon utan ett gemensamt beslut som vi tagit. Min älskade är den finaste man jag kunde få och han kommer alltid ha mitt hjärta i sin hand <3
Nu ska vi mysa ner oss i sängen o i morgon blir de shopping. Natti natti


God jul allés

Jag börjar mitt inlägg med att önska er alla en bra jul! Och jag hoppas ni alla finner något fint hos era nära och kära och uppskattar deras närhet.

Igår hade vi den första paket öppningen. Då barnen åker ikväll så var vi tvungna att klämma in alla som ville fira innan ikväll. Igår bar de av till Johans far per och hans fru Gunilla. Gunillas dotter Cissi var också där vilket var himla trevligt, träffar inte henne så ofta så de gånger vi ses typ 2 ggr om året är uppskattade. Barnen fick massor med paket och de var riktigt nöjda. Jag och Johan fick något väldigt uppskattat 1000 kr var och så ska vi på tomas ledin när han kommer till Linköping den 26/4!!
Jag har sett tomas ledin uppträda en gång tidigare vilket var på vätternfestivalen i motala för kanske ca 14 år sedan. Usch nu kände jag mig gammal =)

Någon som inte var lika nöjd var Tyson och de var bil resan han inte uppskatta spydde både på vägen dit och hem. Stackars bebis :(

En tanke som slog mig nyss var hur skönt det är med en låst blogg. Jag har koll på de som läser och jag kan skriva vitt o brett om vad jag vill precis som jag borde ha kunnat göra i en upplåst blogg. Dock har de inte blivit många inlägg den senaste tiden. Men ska försöka förbättra mig jag lovar. Nu ska jag duscha och göra mig i ordning för idag ska vi till svärmor så barnen får paket av dem.. Och i morgon ska jag och älsklingen dit för att fira jul sen är de helt klart med julen SKÖNT!!
God jul


Promenad o rent hus

Nyss kom jag in från en promenad med Tyson. Hade bara en cigg kvar i morse så behövde gå till affären. Det var skönt att komma ut lite. Men de är alltid bättra att komma hem höra en kopp kaffe och krypa upp i soffan under en filt. Och självklart kommer Tyson och gör mig sällskap genom att kurra ihop sig i mitt knä<3
Nyss kom Busan också och gjorde oss sällskap. Nu ska vi mysa en stund i soffan innan jag ska ta och städa över våningen. Hittade vårt golv under allt damm och snutts förut idag när jag dammsög o damma nedre våningen. Konstigt det där att de kan bli sååå smutsigt. Men jag har inte gjort så mycket i hemmet på senaste tiden och ingen annan heller så då blir de skitigt.. Men nu är jag väldigt nöjd med resultatet så nu kan jag avnjuta min kopp kaffe i lugn och ro..
Ikväll kommer barnens farfar och hämtar dem för en övernattning hos dem. Jonathan sluta skolan idag och i morgon hade de bara varit fritids. Men som sagt de får ledigt och för sova hos sin farfar<3
Helgen kommer bestå av klä gran göra pepparkaks hus öppna paket hos både barnens farmor och farfar... Så ingen lugn helg här inte.. Men de ska bli roligt.
Trevlig dag alla


Julen är här å lyser fint

Ja hur mycket jag än vill skjuta tillbaka tiden så att jag slipper julen så går det inte. Jag har inte tyckt om julen så länge jag kan minnas. Visst stjärnorna pyntet granen och allt sånt är jätte mysigt men julen är en tid man ska spendera med sin familj. Och även om pojkarna och Johan är min familj så tänker jag på mina syskon och mina föräldrar och lilla älskade Noah som skulle ha kunnat varit med oss. Jag får en tår i ögat av tanken på hur de hade kunnat se ut och hur mina jular har sett ut. Det är en kontrast som är väldigt stor. Och tyvärr så kan jag inte ändra de som varit men jag kan ändra de som komma skall. Och nu när jag har två underbara pojkar som är helt extas över julen och man ser deras längtan och deras lycka gör att man börjar se julen på ett helt annat sätt. Och trots mina upplevelser så kan jag ändå vara glad och och stabil. Och mina erfarenheter gör att man vill göra allt annorlunda än vad som hänt mig. Jag vill ge dem hela världen.. Vi hade inga problem alls att  handla julklappar till dem kan jag säga ;) 
 
Idag är Busan här igen och just nu ligger de faktsikt och sover i soffan bredvid mig.. Så lugnt och skönt =)
Nu ska jag stänga ner. Helt plötsligt har jag fått skriv stopp vet inte riktgit vad jag ska skriva om..... 
 
Ha en bra Jul! 

Underbara skapelse

Tyson är våran lilla glädje spridare. Men han har verkligen överaskat alla mina förväntningar på hans beteende. Jag har haft hundar tidigare och det har alltid varit ett eller annat "problem". Exempelvis skällande på andra hundar eller att de inte går ordentligt i koppel. Innan vi köpte Tyson så var vi överens om att det var tvungen att va en hund som skulle bli tränad ordentligt så att den inte drog i kopplet m,m Och detta för att min kropp inte klarar av det slitet i armarna. 
Men Tyson har varit en dans på rosor (peppar peppar ta i trä)! Han har extremt lätt för att lära sig nya saker och han gör de med stil ;)
 
Jag har fått äran att va dagmatte ibland till en tik på 1 år. I skrivande stund kommer jag inte ihåg vad hon är för raser men väldigt trevlig dam. Och jag brukar säga att när du sätter ihop två hundar och sen säger ett kommando till hunden så visar de ifall hunden är rätt disciplinerad. Och jag måste säga att det fanns inte ett ända kommando som Tyson ignorerade under dagen då Busan varit här. Nu hör jag hur de morrar och busar uta i köket. Och de är båda lika lekfulla så de kompletterar varandra bra. Tycker de är underbart att Tyson har en vän som kommer ibland och är hela dagarna så han får aktiverad ordentligt! Vem vet kanske blir en kull på dem sen när han är köns mogen.. Det är två kanon hundar både utseende mässigt och psyket. Men som sagt det är inte nu så vi får väl se senare. 
 
Som sagt idag är busan här vilket gör att dagen går mycket fortare då de händer saker hela tiden och vid 13,30 så kommer min älskade Sandra hit! Underbart ska de bli att träffa henne igen och få vara ifred och vara bara vi med våra konstiga tankar som far högt och lågt :P
 
Något mindre roligt är mitt vänstra ben som låst sig så kan knappt böja det alls :( känns som om något är stel opererat i knä vecket.. hmm aja svårt att förklara. ont gör de och jag ser förskräcklig ut när jag går. =) 
 
Nu ska jag vila en stund sen ska jag försöka dammsuga tänkte jag, Ha en bra dag 

Jippi

Ja jag ler för första gången på ca 4 veckor så mår jag BRA!! Ingen sprängande huvudvärk,ingen feber, inga spyor ingen yrsel!! Åå så skönt att känna att man orkar gå upp istället för att spendera all tid i sängen eller på toaletten! Ska inte ropa hej än men jag njuter av denna stund jag mår bra i alla fall. Denna vecka har älsklingen varit hemma hela tiden. Han har med varit sjuk så vi har fått massor med tid tillsammans <3
Denna vecka har också Busan varit här i två dagar. Vet inte om jag skrev de att jag skulle bli dag matte? Hur eller hur så har de gått kanon! Tyson och Busan leker från att hon kommer till att hon åker hem och sen sover Tyson som en klubbad säl:) himla roligt att han har fått en lek kamrat som han kan göra av sin energi på samt sällskap. Nästa vecka kommer hon eventuellt tre dagar..
Jag lärde mig för ett par år sedan att göra ut bakad fläta på mig själv. Då jag såg många som hade de och tyckte de var så snyggt så var se bara att börja öva. Nu går de som en dans :) bjuder på en bild på en av de jag gjort samt en bild på vovvarna :)
Trevlig kväll


Hello

Jag har inte glömt er men tycker synd om er som enbart för läsa om mitt elände. Och här kommer ett till :/
I natt vakna jag av att jag var dränkt i svett och när jag vänder mig om mot min sambo så ligger han bredvid mig med enorm frossa!! Var bara gå upp försöka hitta allt möjligt jag kunde lägga på honom så han skulle få upp värmen!! Jag vet själv hur de är när man får de där frossorna och man får verkligen inte upp värmen. När jag hade täckt Johan med allt jag hittade så var de bara för mig att lägga en filt på lakanet i sängen och försöka somna om. Vaknade lagom tidigt och sen var stressen framme. Mini mannen hade en mindre bra morgon och bråka om allt medans Jonathan gjorde allt han skulle utan ett ord som vanligt. Efter att ha lämnat barnen åkte jag och Johan mot sjukhuset. För en gångs skull var jag inte nervös. Men fy bubblan vad de gjorde ont att få stötarna!! Jag fick stötar på 5 olika ställen och på två ställe i vardera arm fick jag 20 stötar på rad och de var obehagligt.. Men de gick fort vilket var skönt. Efter undersökningen skjutsa Johan hem mig. Han följde med in och sa att han inte mådde bra men efter en liten stund (envis som han är) så säger han att han ska åka till jobbet i alla fall... Två timmar senare ringer han och han är påväg hem för han mår illa.. Så då var de älsklingens tur:/ skiten vandrar bara runt här hemma... Natti natti


Bemo hemma

Dagis har ju policy att barnen ska va hemma en feber fri dag och de var idag. Av någon underlig anledning fick barnen också stanna här en natt extra så de sitter nu och myser med sin pappa i vardagsrummet och kollar barn tv. Själv ligger jag i sängen och mår pyton...vet snart inte vad jag ska ta mig till med denna kropp som enbart krånglar. I morgon ska jag på två besök.. Det på morgonen är på sjukhuset för att göra eneg(tror de heter de) undersökning. De ska kolla nerver och mina muskler i armarna. Eventuellt operation av dem. Vore skönt om de kunde fixa mina armar!!!
Vila vila vila vila!!!


Aj aj

Denna dagen började bra. Barnen var pigga och vi mådde okej. Sen tog vi tempen på bemo och den visade att han hade 38 grader så feber! Men pojkarna var tvungna att få gå ut så vi gick ut en stund och åkte pulka. Men efter de gick allt utför med mig. Huvudet känns som det är en tickande bomb min ena höft är helt fel den värker och känns som den ska hoppa ur eller något sånt:/ nu ligger jag i sängen för att få liiiite lugn då barnen är mer i taket än på golven. Johan är iväg och hämtar pizza då vi inte mår bra... Bemo blir visst kvar till tisdag då hans mamma ville inte ha hem honom förens han är frisk :/ 
Nu vila två minuter till innan maten kommer!! 

usch fy rysningar behag....

Igår kväll när jag och Johan skulle lägga oss så hör vi någon i badrummet. Johan titta in.. Då står Benjamin och håller sig i dörr karmen och spyr.. Ska tillägga att han innan han la sig (fredags mys) åt en sån där stor chocklad tomte så färgen gjorde det hela inte bättre. Men han var så duktig som kände på sig och gick upp. Vi tänkte då att det säkert berodde på att vi ätit tacos på kvällen sen åt de en chocklad tomte och sen en stor skum tomte...Jag menar min mage skulle inte heller tycka om allt på en gång... Benjamin sov sen hela natten och allt var okej fram tills i eftermiddag då tog han av sig och kröp upp i soffan och somna. Det gör inte han om han inte mår bra. Så sov han i ca 2 timmar och när de var mat var han ju super hungrig efter att inte ha något i magen...Vi begränsade de lite då vi tänkte att magen kanske får en chock eller om de nu var kräk sjukan att de bara blir jobbigt för honom att behöva kräkas upp. Och visst 15 min efter att vi ätit sa han att han mådde illa böjde sig över hinken och ALLT kom upp. Nu är han super hungrig igen men kan inte äta.. Tycker så synd om honom =( 
Hoppas verkligen inte vi andra också får de. Någon måste ju vara frisk och ta hand om de sjuka.. Jag brukar inte vara kvacklig men nu sen jag blev sjuk så är jag jätte känslig för jag får alla baciller...Och de slår dubbelt så hårt på mig. Ett bra exempel är för 2 år sedan. Jag fick magsjukan och kräktes så fort jag drack eller ens fundera på att äta. Höll på så i 5 dagar. 5.de dagen fick jag ta en taxi upp till akuten för det svartna framför mina ögon så fort jag ställde mig upp. Så låg jag med dropp där i 4-5 timmar sen var jag som ny igen. Jag gick ner 4 eller om de var 5 kilo 1 kilo om dagen... Det fanns inte mycket kvar på mig då... 
 
Nu ligger jag i sängen och vilar då jag har ont i kroppen och behöver lite tystnad runt mig. Klarar inte av när de är för mycket prat runt mig för länge utan då måste jag avskärma mig lite och få lugn och ro. Jag känner att jag gjorde rätt i att låsa min blogg och att kunna få ha min frihet att skriva de jag vill utan att ha person 1 och hennes släkt som hökar över mig och som försökte kränka,hota och trycka ner mig för att jag älskar dessa två små oskyldiga barn som om de vore mina egna. Jag menar kan man bli annat än lycklig när vi som igår satt och åt vår kvällsmat i köket och barnen säger att de vill att vi ska gifta oss. Eller som Jonathan sa för ett par månader sedan att han skulle bli arg på sin pappa om han skulle byta ut mig mot någon annan <3 Dessa barn har inte gett mig något annat än lycka och glädje. Det är människor runt dem som har gett mig sorg genom att missunna barnen saker och ting. 
 
Nu ska jag ta och stänga ner här och gå ut till min familj igen och mysa (lite på avstånd) innan de ska sova. Men jag älskar dem även om de är vandrande baciller ;)
Ha en underbar lördag alla! 
 
Tyvärr är detta den enda familje bilden jag har! Har tänkt många gånger att försöka ta fler men inte kommit till skott. Kanske får bli mitt nyårs löfte =)

Dagen

Idag hade jag besök av en kvinna vid namn brittmarie och hennes vovve Busan. Brittmarie är min svärmors väninna. Brittmarie är i behov av en dagmatte ibland så svärmor föreslog mig. Busan var en livlig och ståtlig tjej som var lite blyg först men sen var båda hundarna överallt och ingenstans. De kompletterade varandra perfekt. Eventuellt kommer hon till mig första gången redan nästa vecka. Tror att Tyson kommer tycka om att ha en kompis här hemma ibland :)
Efter besöket så bestämde jag mig för att ta en promenad med Tyson men efter en liten bit började ja må väldigt dåligt. De blixtrade framför ögonen,myr kryp i huden och en fruktansvärd huvudvärk. Var tvungen att gå hem o lägga mig. Mådde lite bättre när jag vakna men sen kom de tillbaka igen. Började fundera på vad tusan de kunde va de kunde va och kom väldigt snart på vad de va! Jag missade min medicin igår!!! Hellskotta vilka biverkningar!! Så nu blir de halv sova och hoppas allt är borta i morgon och jag är mig själv igen!! Trevlig fredag... Om ord är fel beror de på att jag skriver på telefon :/ 

Cirkus blu blu

Gud så duktig prinsen var idag! Han var sjukt söt i sin tiger huva och ansiktet sminkat som en tiger. Men något som jag har väldigt svårt för.. 
Alla föräldrar mer eller mindre har med sig kamror och video kamrer och gör sig redo och så börjar en av lärarna att prata. Jo ni vet de där blanketterna ni fyllde i tidigare angående fotografering. Jo ni får inte fotografera eller filma. Men efteråt får ni ta kort? What?  
Man får alltså inte fotografera barnen men efteråt går de jättebra? En fröken filmade också hela föreställningen för att barnen senare ska kunna få se cirkusen på skolan. Tycker det är super synd att man inte fick fotografera mera då detta var verkligen något vi alla vill minnas! 
 
Vi fick massor med fina kort i alla fall och han sken upp som en sol när jag vinkade till honom <3 
Jag och Jonathans farmor stannade kvar med honom så han fick äta korv med alla de andra barnen och Johan,Gunilla och Bemo gick hem och börja med maten. Efter blev de  mat och självklart lite bullar efteråt. 
Vi är så stolta över Jonathans prestation på cirkusen och självklart kom de en liten tår... Älskade barn<3
 
Nu vill jag bara ge en kort förklaring till varför jag låst bloggen. Jag har aldirg i hela mitt liv varit med om att så pass många människor hatar mig för att ja älskar och hjälper barnen. Och detta har gått och blivit helt absurt. Jag klarar av mycket men även jag har en gräns och den har blivit nådd när jag hittar på nätet trådar om hur man ska skada mig som mest m,m. Gemom att skada mig så skadar man barnen. Dessa två underbara pojkar betyder massor för mig och jag för dem. Att exkludera mig från deras liv är att skada dem. Och jag vill aldrig skada dem! Hur mycket jag än vill fortsätta stå på mig och de jag tror på så måste jag välja att vika mig då det som sker runt omkring kan skada min familj och då finns de inget att överväga. Jag gör allt för dem och detta är en baggatell gent emot om de blir skadade.
Jag hoppas att de som får tillgång till denna blogg håller de som skrivs för sig själva!
Trevlig fredag 
 
 
 
 
 

Skol lämning

Ja idag är de jag som lämnar Jonathan igen på skolan. Gick nyss upp och känner mig verkligen som en zombie. Sängen som var såå varm och god var inte riktigt lockande att lämna, men nu är vi uppe och Jonathan är frukost och kollar på jul kalendern. Mysteriet på Greveholm!! Inte den en annan såg när man var liten utan en fortsättning. Tycker att den är helt okej en så länge och sitter med klistrad när de är på tv.
Idag får jag besök av en kvinna och hennes hund. Denna hund ska jag eventuellt va lite "dag matte" till. Så det kommer bli fulle rulle här hemma med två hundar. Tiken som kommer är bara runt året. Det är min svärmors kompis som kommer så ingen helt okänd. Nu ska jag ta på mig den tjockaste tröja jag kan hitta för fryser något enormt!!!
Trevlig dag och ta de lugnt på vägarna!!


Sorgligt

Ja det är vad jag känner när jag besluta mig för att låsa min blogg. Jag har upptäckt för mycket på sistone som verkligen skrämmer mig. Så det får bli såhär ett tag i alla fall. Jag vill aldrig skada någon annan och i detta fallet så börjar se närma sig. Jag kan ta att folk är elaka mot mig men inte de jag älskar!
Nu ska jag sova och hoppas verkligen mina "stamisar" stannar.
Natti natti


Here we go!

Har satt på ansiktet så nästan klar för att gå iväg. Ska dock byta kläder från mina hemma mysa kläder till något finare;) jonathans farfars fru Gunilla är snart här (hon ska med på cirkus med). Jonathans farmor kommer sen med så Jonathan har bra stöttning av släkten nu när han ska uppträda! Kameran är laddad ifall vi får fotografera!! Då ska de knäppas så de heter duga!! Haha
Johan är iväg och hämtar bemo på dagis så snart är de sötnosarna hemma! Se där när man pratar om trollen så står dem i farstun ;)
Nej ska ta och byta kläder så jag är redo!! Ha en trevlig kväll!
Let the show begin!! <3


Bullmamma <3 Min älskade familj <3

Idag bestämde jag mig för att göra bullar. Och jag brukar bara göra en enkel satts men bestämde att alla i mitt hem älskar bullar så gjorde två. ååå himel vad bullar de blev. Bra att jag kom på att baka bullar efter att Johan köpt bullar till vi ska på cirukus uppvisning idag.. haha aja de kan vi kasta i frysen och ta mina ny bakta. Barnen älskar när jag bakar bullar åt dem<3 
Idag är en sån där mysig dag då allt är så underbart. Jag går runt med det där fåninga leendet och bara älskar allt. 
Dem dagarna är underbara och jag finner tillbaka kraft att göra något och idag råkade de bli bullar. Och inte vilka bullar som helst utan "enligt mig" mormor bullar. Ni vet de där snurrade bullarna. När jag stod där i köket med musik i bakgrunden och gjorde mormor bullar så tänkte jag verkligen på min mormor. Denna fina kvinna. Stotlig och vacker. Hennes 10 bitar socker i tea. haha fina minnen. Vila i frid älskade mormor. 
 
 
 
 
 
Jag ska visa ett av mina barndomshem. Då jag bodde i flera olika städer i så pass många år så är detta bara ett som visar en del. I detta hus bodde jag från att min mamma dog 94 tills att jag flyttade till mitt första familjehem vid 12 års ålder. I detta hus rasade min grund,mitt liv. Men nu 10 år senare har jag lappat ihop de pussel som en gång i tiden låg i en hög och de inte fanns någon rason på alls. Jag är en människa som aldrig glömmer. Jag kommer aldrig glömma de 10 år som har passerat sen jag bodde där. Och jag minns en del av åren innan jag flyttade. Det var på denna gata jag fann en sann vän Marie och hennes mamma Helen. Helen blev som en extra mamma åt mig och Marie som en syster. Vi har en vänskap som hållt i snart 19 år. Maries familj bodde i huset mitt emot bild nummer 2
 
 
 
Nu lite mys i soffan med min bebis innan jag ska ta mig ut på en promenad med honom.. Hmm undra om man ska hämta en bulla till? finns ju kaffe kvar ;) 
 

God morgon

Idag är de en bra morgon. Min älskling är hemma hos mig med vilket ger allt en extra bonus<3
Efter inlägget i går kväll så somna jag fort. Vakna först nästa gång vid 5 tiden av att Tyson ville gå ut så då var jag ute med honom men sen sov jag fram till nio och då vakna jag av att min älskling fattades i sängen. Gick då upp och gjorde kaffe som vi nu avnjutit i soffan. Har inga direkt planer för dagen förutom jonathans cirkus i eftermiddag. Så vi får se vad dagen har att bjuda på. Nu ska jag spendera tid med mina pojkar. Trevlig dag


Hello where are you??

Ligger här i sängen och undrar var min sömn tagit vägen? I vanliga fall sover jag för längesen. Men sen i måndags då jag var vaken mellan 2-6 på natten så rubbades alls verkar de som. Alla mina pojkar sover gott i sina sängar. Och jag kan inte undgå att le när jag tänker på vilken fin familj vi är. Jag har två underbara bonus barn som älskar mig och som ger mig glädje varje dag. Jag har en man som älskar mig ovillkorligt. Jag har en hund som är den mysigaste och mest lätt lärda jag haft. Jag har ett fint hem i ett bra område.Vem skulle tro de för ett par år sedan?
Idag när vi hämtat pojkarna så tog de sina snow racers (stavning fel?) och begav sig iväg till pulka backen. De kom hem lagom till maten och fulla med glädje och berättade om de barn som hade varit i backen och hur snälla de hade varit och hjälp bemo upp för backen. Mysigt värre att se deras lycka <3
I morgon ska vi på cirkus uppvisning på jonathans skola!! Han ville att vi skulle fotografera honom men vet inte om man får de nu i skolorna? Hoppas de då han önskade detta. De skulle bjuda alla skådespelare på korv med bröd och om vi ville fika efter fick de medtas av oss. Så i morgon blir de en hel eftermiddag på skolan<3 hans första val på att bjuda någon mer då han hade två extra biljetter var farfar och farmor. Tyvärr kunde inte farfar men farmor kommer!

Nehe om man skulle dunka lite på Johan som snarkar, så han slutar så en annan kan försöka sova.. Snart dags för honom att inta soffan när han snarkar och inte jag. Men tyvärr är jag ju för snäll för de! ;)
Hoppas jag får sova nu! Natti natti


Så mysigt

Måste bara visa dessa bilder jag tog nu när jag var ute med Tyson för sista gången. Såå fint det lyser på våran framsida nu när de kommit snö!!
Ps: våran hund ville inte göra sina behov utan enbart leka!! =) natti natti


Ny design

Japp tröttnade på den gamla så tog en jag hittade.. Håller dock på att pillar på en egen..Kan både bli bra och dåligt men än så länge ser de himla bra ut om jag får säga mitt. Idag blir det inget långt inlägg tyvärr. Fastnade med att pilla med design så nu har mitt favo program börjat så ska se de och mysa med mig sambo.
Har hittat en väldigt trevlig kvinna att prata med. Hade jag inte väntat mig alls men de uppskattas! 
 
 
Hoppas ni alla har en bra kväll. 

Känns bättre

Jag mår bättre i magen vilket känns skönt. Hoppas man kan få sova i natt. Min älskling blir hemma i morgon i alla fall får vi se hur han mår. Mysigt som tusan<3 soffmys o kanske film maraton<3 hoppas jag orkar med lite ute vistelse med min bebis i morgon med inte för att han gråter när de blir inne träning istället då han inte gillat snön än i alla fall.
Nu 69 saker om sex lite skratt och mys sen nanna kudde. Älsklingen är snäll och lämnar båda barnen i morgon bitti så sov morgon för mig!


This is me


Vinter nej tack

För ett tag sen kom Johan hem från jobbet då han inte heller mådde bra. Detta är varför jag avskyr vintern alla baciller som sätter sig på oss så vi blir sjuka. Båda barnen och jag har varit sjuka men inte Johan så nu är de väl hans tur. =( stackars älskling. Men han fick massa kärlek när han kom hem ;)


Vikt nedgång

Har haft en hemsk natt i natt. Sprungit på toaletten mellan 02,00-06,00 i morse. Inte spytt utan bakvägen som bråka. Jag hade såna sjuka kramper så jag låg i soffan och grät/skrek av smärta i nedre delen av magen. Prata med Johan vid 6 tiden att han fick lämna båda barnen och de var inga problem. Då somna jag och vakna av att Johan ringde vid halv 12.. Har redan fått springa två gånger på toaletten:/ finns bara en positiv sak med detta. Har gått ner 1,5 kilo så nu väger jag 61,1!
Sist jag hade magsjukan gick jag ner 5 kilo och hamnade på 57,8 kilo.
Nog om det

Idag är det min och älsklingens 3 års dag! Vi har idag levt tillsammans i 3 år. Tiden har verkligen gått fort. Men som jag brukar säga då har den ju spenderats på bästa sätt <3 älskar dig min själsfrände<3


Syskon terror på mig (inte mina syskon)

är detta trakasserier eller vad? Fått veta att de kommer från Norrköping hmm. Och jag är nedvärderande,opassande,omogen,skrämmande, ful,ljuger,m,m
Yeah kollar inga bloggar skriver om mitt liv och jag är allt ovanstående?


Knäck

Glömde ju lägga upp bild ju ;) virrpanna Ann


Fruktansvärt besviken

Det blir man när man hämtar barn och de inte skött sig i skolan. När barn går på andra barn! Då blir jag fruktansvärt besviken och rätt och fel kommer in väldigt fort! Men nej nu är jag verkligen trött på detta fel beteende som har hållit på i över 6 månader. Tycker vi Väsby ut och in på allt men tydligen når vi inte helt fram. Och vi håller inte på att mutar fram rätt beteende. Det ska va uppenbart när man gjort fel!
Aja var tvungen att häva ur mig det då jag får gråa hårstrå redan vid 22 års ålder!!
Jag vart lite ledsen när vi lämnade Jonathan i fredags efter discot. Han tog mig på armen titta mig i ögonen och sa en sak. Och jag kom på de direkt när han gick att han ville att jag skulle krama honom men han våga nog inte. Jag prata om de flera gånger med Johan att jag vart ledsen att jag missa hans signaler. Och nu sa han att han ville ha haft en kram då <3 kändes i hjärtat att jag missa de :(

Ikväll har jag bakat knäck! Första gången jag gjorde de och måste säga att de smaka kanon!!
Nu ska jag mysa med min sambo!
Trevlig kväll alla


Nyfiken?

Någon är verkligen riktigt nyfiken på min blogg! Jag har haft 23 besökare idag men 99 sidvisningar.. hahaha Snacka om nyfiken..

Borrring

Jaha ja denna dagen gick med dock har jag varit sjukt uttråkad idag. Inte hälsosamt att va vaken såhär länge man hinner ju tröttna både en och tio gånger. Ska alldeles strax hämta Jonathan på fritids och sen hem och förbereda maten. sen är vardags rutinerna igång med lek,läxor,dusch och mys. Själv längtar jag till sängen. Jag och Johan somna ju i sängen igår vid 7 tiden och vakna pigga vid halv tio. Inte speciellt smart men vi somna om vid 11 igen så denna gång gick de bra. Har saknat min älskling hemma idag :(
Nej dags att gå.


Nice =)

Har vaknat flera gånger i natt och varit pigg så har jag läst och pillat med mobilen tills jag somnade om. Trodde jag skulle sova länge idag med tanke på natten men vakna kl 8 pigg! Jag pigg på morgonen jippi.
Har märkt att de spelar nästan ingen roll vad jag skriver om så är de stötande för någon. Intressant hur osäkra människor måste vara i sina roller eftersom de har så stort behov av att ursäkta för mig varför man gör vissa saker...men tycker de är intressant med alla kommentarer faktiskt =)
Snart ska jag ta en promenad med Tyson :)
Trevlig dag

Morgon mys


God morgon

Nej inte än har jag inte tänkt det i alla fall vann av att tyson gnällde och ville ut så var bara att ta på sig tofflorna pch morgonrocken och gå ut med honom. Men jag blev lite pigg så blir lite surfande tills jag somnar igen <3 ha en god natt

Lugn dag

Idag har de inte gjorts många knop här hemma. Tog sovmorgon idag med så de tog en bit av dagen. Jag mådde inte helt hundra vid 2 tiden efter vi kollat film så jag somnade i älsklingens knä och sov ett tag. När jag vakna hade jag huvudvärk så jag trodde huvudet skulle explodera. Men vi tog på oss varma kläder och gick ut på en promenad med Tyson. Han måste ut på promenad MINST en gång om dagen. Väl hemma igen var de dags att skriva shopping lista inför kommande vecka. Vi åker alltid o handlar dagen innan barnen kommer då de inte är de roligaste ett barn kan göra. Man ser tydliga exempel på detta i affären. Något både jag och Johan lagt märke till och som irriterar oss både är om vi åker och handlar en barn ledig vecka väldigt sent kanske 8-9 tiden och så ser man föräldrar som härjar på sina barn i affärerna. Tycker synd om barnen som varit på skola/dagis hela dagen och de är trötta och istället för mys framför tv eller sova så ska de handla mat..Inte alls konstigt att de blir ledsna eller arga..

Själv ligger jag redan i sängen och självklart min trötta bebis med. Japp klockan är inte ens sju men jag kände för att krypa ner i sängen och mysa med min man så de står på schemat till vi ska sova. Köpte massa godis förut med som ska prov smakas ;) nej nu kom Johan ut ifrån duschen så nu myssss<3 Och i morgon kommer äntligen våra pojkar hem<3
Trevlig söndags kväll!


Natten

I natt har vi vaknat fler gånger om vart Annat och velat mysa. Underbart är de<3 Tyson pep vid 6 tiden så tog ut honom då så han fick göra sina behov och nu sover han fortfarande:)
Idag blir en mys dag hemma. Promenader med Tyson och senare handla in för veckan. Annars blir de lugnt.


Möten

Efter att vi skaffade Tyson så har de blivit väldigt tydligt hur "vissa" andra hundägare beter sig samt föräldrar med barn när de kommer till hundar. Jag kan möta någon på en väg och de brukar va tre olika tillväga gångs sätt vad jag sett.
1: de släpper bara fram sin hund utan att ens fråga
2: föräldrar som låter sina barn springa fram till en passerande hund utan att ha pratat med ägaren.
3. Man möter någon med en hund och så fort dem ser en med en hund så springer de åt andra hållet samtidigt som se försöker slita med sig sin skällande hund i kopplet.

Okunskap och oroväckande beteende. Och de jag träffar berättar jag vad jag tycker och fortsätter träna Tyson att enbart ha uppmärksamheten på mig vad vi än möter ska de belöna sig att titta på mig och han blir bättre och bättre han skäller heller inte på andra hundar när vi är ute.....
Nähe somna om igen kanske kl är ju b


Överraskning jippppiii

Blev super glad förut. Jag och Johan stod i hallen och klädde på oss för att gå på promenad med Tyson och då ringde min telefon. Det var min älskade bättre hälft. Hon ville fråga om hon kunde komma på en kopp kaffe. Självklart!! Så nu har vi druckit kaffe och myst och pratat skit allihopa. Blir så glad när jag träffar henne. Tack för att du kom idag älskade snutta <3 bjuder på några bilder på oss från olika år <3


Egoism fy bubblan

Finns inget värre än föräldrar som är egoistiska. Deras vilja är större än sina barns och om föräldern frågar sitt barn så skulle de aldrig säga något elakt för barn är så fruktansvärt lojala. Och det är de som gör dem till de lättaste offren för en förälder med problematik. Deras problematik blir då aldrig uppmärksammad då barnet inte vågar säga som den tycker. Alla barn är slipade diamanter och man ska vara väldigt varsam med dem så de inte får repor som består.
Lider sjukt mycket med ett barn idag som jag vet skulle ha gjort något som han längtat efter men inte får åka iväg på. Detta för att förälderna planerat något som inte går att flytta två timmar trots att de enbart ska vara hemma (enligt föräldern). Nej synd om honom idag och många tankar kring pojken började redan igår när han började prata med mig <3

Inatt/morgonen har varit super mysig. I natt var en sån där då man vaknar och bara vill ha närhet och så kryper man intill sin man och pussas o kramas och sen somnar man om igen tillsammans nära. Och på morgonen när man vaknar lägger jag mig på min man och myser och känslan av hud mot hud med den man älska!!! <3 looooove<3

Nu är älsklingen på jobbet en sväng då de inte blev något skjutsande. Jag ska lägga ifrån mig telefon och slumra en stund!

Trevlig lördag!


Tankar/fråga

Hur skulle ni göra i denna situationen

Er tanke är att pyssla hemma på lördagen. På fredagen får ni veta att ert barn är bjuden på kalas hos sin bästa vän. Vad gör ni? Skjuter ni på pysslet hemma så att ert barn kan gå på kalaset eller undan håller ni att de är kalas och pysslar hemma och låter barnet va ovetande och höra om de senare i skolan av kamraterna?

Tänkte på en annan sak tidigare idag. Vissa människor förstår verkligen inte när jag säger att jag gör inte ett dugg för personen igen. Den personens känslor är inte relevanta och kommer inte bli de igen. Har man gått över gränsen med mig så är de kört. Finns ingen som helst anledning att jag skulle prioritera en obetydlig person framför min familj. Sen att tro att jag ska stå till dennes förfogande när de passar personen ifråga så är de verkligen ute och cyklar. Nej vet du vad själv respekt har jag och jag håller hårt på vem jag är och vart min gräns går. Något jag håller hårt på är att som liten ska man inte veta allt. Och att barn ska behöva ha ångest och oroa sig för pengar är helt vansinnigt. Låt barn vara barn och de har tillräckligt att tänka på med skola,vänner,aktiviteter m,m

God natt