Förändringar

Förändringar...
Något jag aldrig varit rädd för men haft respekt för. Genom mina år så har jag flyttat x antal gånger så man har liksom inte varit rädd för förändringar. Men sen den dagen jag förlorade min älskade son så blev allt annorlunda! Varje förändring som har ett lååångt förlopp skrämmer mig. Som när vi pratade hund i början jag hade kunnat åka på dagen och köpt en men efter en stund börja jag tänka vad innebär detta,kommer de påverka min o Johans relation, hur påverkar de barnen, och jag började tvivla på att vi skulle skaffa hund. Men nu ligger ju min bebis här bredvid mig och han är underbar! Har något förändrats hemma? Ja vi går ut mer vi MÅSTE ta promenader och han ger mig något att tänka på varje dag positivt! Han är som ett lycko piller som springer runt här och ger glädje. Och nu har jag ju blivit mamma ;) haha trodde inte man skulle få mammaroll när man köpte hund men han är ju min bebis <3
Nej dags att dricka upp kaffet för idag får jag besök av en vän som jag känt i 18 år och man kanske ska se lite vettig ut!


Om möblering

Jag har gått och sugit på det ett tag att byta rum på alla! Och idag har de gjorts. Så ingen har de rummet de hade och personligen tycker jag de blir kanon! Mycket små plocka när de ska göras som inte är speciellt roligt men att plocka upp allt i de nya rummen är något jag tycker är super mysigt. Tyvärr är jag inte stål kvinnan så jonathans skrivbord samt våra nattduks bord de får Johan bära när han kommer hem annars är allt på plats. Idag när Johan kommer hem så ska vi till fyra tassar för att köpa annan mat till Tyson. Han behöver något bättre och han är inte storm förtjust i den vi har nu. Idag är jag riktigt glad och positiv så idag är en bra dag =)


Sov morgon

Idag fick jag sov morgon vilket kändes mer än okej. Vakna vid halv 10 och kände mig pigg! Så snart ska jag göra kaffe och dricka det ute på altanen i solen. Men idag ska jag städa. Hemmet ser ut som andra världs kriget enligt mig och de är ju inte okej. Men det får bli under dagen som sagt. Se om man kan lura hit min snutta idag med kanske. I morgon vet jag att jag får besök så då ska de bakas.. Nehe om man skulle starta bryggaren.


Love in the air

Som jag skrev tidigare så har jag spenderat min dag i soffan sovandes. Men man kan ju inte bli annat än glad när man vaknar och ser min bebis. På eftermiddag var jag och Johan på möte och efter det köpte vi mat på vägen hem och efter att ha ätit blev de en kvälls promenad och koppel träning med Tyson som för övrigt är skit duktig! Nu är jag precis slut igen och ska ta mig en varm dusch och sen blir de mys i soffan med älsklingen och Tyson <3


Redo

Har haft en dag då soffan varit min bästa vän. Och självklart hat min bebis gjort mig sällskap. Helt underbart att han är så mysig! Han kommer gärna och kryper upp på bröstet och lägger sig bara för att mysa. Så idag har vi sovit och nu har jag gjort mig i ordning samt rastat/lekt med Tyson så nu är jag redo för att Johan ska hämta mig så vi kan åka till juristen. So i am ready!!!
På tal om något annat tysons ena öra har rest sig!! Och de gör honom inte mindre söt. Mammas bebis <3


Oct. 28, 2012

Igår firade vi Jonathan då stora prinsen fyllde 7 år. Alla presenterna gjorde honom glad det var ingen present som var mindre bra när vi prata på kvällen. Idag har han byggt en stor modell själv. Han är super duktig på att bygga efter beskrivning. Vi köpte till från 8-14 år på legot till honom och som sagt alla modeller är färdig byggda!
Igår efter att släkten hade gått så tog jag på Tyson hans nya täcke och så gick vi på en promenad. Både jag och Tyson är mörkrädda men vi klarade oss runt kvarteret hel skinnade. Pojkarna somna så fort och gott i sina sängar när de var dags för de. Benjamin vakna kl 6 i morse trodde jag!!! Och satte på tvn till honom och gav honom en banan innan jag gick upp för att lägga mig igen. Väl uppe kom jag på att klockorna inte blivit omställda så klockan var alltså 5! Aja han lär ju somna gott i kväll i alla fall.
Idag ska Jonathan på födelsedags kalas och de ska spela laserdome. Det är första gången för Jonathan och han är lagom ivrig att komma iväg. De åker med en vän till Jonathan dit och så hämtar vi dem sen. Tänkte jag skulle ta med mig Tyson ut på en promenad efter att Jonathan har åkt.

På tal om djur. Jag blir så sjukt förbannad på föräldrar som inte lär sina barn hur man ska uppföra runt djur. Igår kom de både en och två ungar bara och slängde sig över Tyson i affären.
För det första man hänger sig ALDRIG över en hund man inte känner risk för ett bett är stor då de är en hotande position.
Man frågar alltid på avstånd om man får klappa för att undvika onödiga bett ni har ingen aning om hur hunden är i psyket.
Att man inte stryper eller sliter i ett djur.
Att man är snäll mot djur vilket djur de än må vara!
Då jag själv utbildat hundar till att bita på kommando samt vara lyhörd på saker när vi var ute och har erfarit när en hängde sig över henne och hon kände sig hotad och tog satts efter personen. Kunde ha gått illa.
Nej nedrans vad arg jag blir när jag ser föräldrar som tycker de är okej att slå,slita,bära dem i halsen m,m


Grattis älskade vän

Idag fyller stora prisen 7 år. Och idag firades han på morgonen med paket på sängen tända ljus m,m han blev suuuupeer glad och i skrivandes stund sitter han och bygger lego som han fått.
Han var bara 4 år när jag lärde känna honom! Han var bara barnet och nu börjar han bli stor. Han går i första klass med vissa svårigheter i skolan men inget som har med inlärningen att göra.
Stort grattis till dig min prins på 7 års dagen!


Snö

Ja kors i taket men visst tusan kom de snö igår. Jag stod på dagis och sa till bemo att "hemma hos min bror så snöar de". Han och två killar till tittar på mig med stora ögon. Och en sekund senare så var himlen vit med snö. Alla barnen blev super glada medans fröknarna såg mindre exalterade ut. Men vi cycklade hem sakta men säkert i snön. Tyvärr för barnen så kom de ju inte mer snö de som var redo att ta fram sina pulkor. 
Personligen så är jag inte vidare förtjust av snön eller jag kan tycka det är mysigt några få gånger under vintern men som sagt inte direkt någon favorit. 
 
Johan skrev vid 3 tiden igår att de fått sluta tidigare så han skulle ringa när de inte var så mycket trafik! JIIIIPPIIII 
Blev så sjukt glad att han skulle komma hem tidigare. Han var hemma strax efter 19,15 men nu har jag ju ytterligare en att dela hans kärlek med Tyson ;) 
Underbart att ha min älskling hemma igen nu är familjen komplett igen <3. Som jag skrev tidigare i veckan så skönt att han inte åker iväg oftare! Vi pratade om de ett tag angående om johan skulle jobba så att han inte var hemma alla dagar i veckan. Väldigt glad över att de inte blev så! 
 
Men nu har jag ju prövat på livet som ensamstående med två barn och en hund valp samt min sjukdom. Och jag säger inte att de var de lättaste jag har gjort. Men det var heller inte de svåraste. Rutiner är nycklen i allt. Och jag förstår min mamma som hade 6 barn och alla med utspridda åldrar. Ju fler barn ju viktigaren är rutiner. Ju flera barn ju mer tid måste man avsätta av ens egna för att alla ska få sin uppmärksamhet och ingen ska känna sig utanför. Personligen vill jag enbart ha ett barn och de pågrund av att skulle jag va ensamstående så skulle jag aldrig vilja att något barn inte blev sett. Man kan inte skaffa barn för bara ens egna skull utan man måste också tänka på hur mycket tid man är villig att avsätta för dem för den som tror att barn inte tar tid har nog aldrig haft barn. När de är vääääldigt små kräver de tillsyn när de börjar gå tillsyn när de börjar skolan läxor under hela tiden uppfostran. Så du kan aldrig ta ledigt från föräldraskapet och det är ett livs val........
 
 
 

Whaaaaat

Såg precis både på brors och på hans tjejs fb att de snöar hos dem!! Slänga i sig kaffet och åka och hämta bemo vill inte cykla i snö storm!!! Hej och hå vad eld i baken jag fick nu!!!!! Byeeeeee


Så lever jag <3


Besök stoj och bus hela dagen

God morgon mina läsare!
Idag är jag på strålande humör. Och varför då? Jo jag har sovit HELA natten! Vaknad 05,45 av att lille man hade bajsat och satt och ropa där nere. När jag titta på klockan och insåg att jag fått sova hela natten och att varken barn eller hund har behövt något och att jag inte var dränkt i svett så blev jag sååå glad. Tänk att man kan uppskatta sömn så pass mycket när man inte får ha den på ett par nätter. 
 
Nu till gårdagen. Den natten var ju hemsk och jag hade verkligen ingen möjlighet alls att knappt röra mig på morgonen men efter ett varmt  bad och lite egen massage av knän och armar så kändes de bättre. Mikkis och hennes familj kom runt 12 tiden och stannade hela dagen. Det var roligt att träffas igen efter så kort tid. Jag är ju så blyg med nya samt gamla vänner som man inte sett eller pratat med på ett tag. Men det fanns ingen is utan samtalen flöt på under hela dagen. Här kommer några bilder från igår.. Trodde jag tog fler men tydligen inte :/
 
 
 
Hade för mig att jag hade tagit kort på när tyson mös med christian men nepp fanns inga på kameran. Men de kommer fler gånger och då åker kameran fram igen. Nu har jag börjat använda den flitigt igen, de går i perioder de där. Idag kommer äntligen älsklingen hem! Dock inte förens vid 9 tiden. Men dagen kommer säkert rulla på den också. Ska försöka städa och greja lite men inget måste. Vem vet kanske får besök idag med =)
 
Ha en bra dag alla
Själv ska jag ta mig ett bad för kroppen är som en is bit! 
 

Full fart hela dagen

Natten var hemsk vakna 3 gånger av fruktansvärd smärta och jag skrek pga den. Likadant i natt med knappt någon sömn och en pool i sängen av svett. I morse tog jag mig knappt upp ur sängen så svärmor hjälpte mig genom att köra bemo till dagis. När barnen var på dagis/skola så satte jag mig och försökte hitta en position som gjorde smärtan mindre men icke. Vid 12 tiden kom Mikkis och hennes två barn samt hennes hund Nali (stava jag rätt?).
Vi har inte setts på 4 år och de har ju inte bara hänt en grej sen dess. De följde med och hämta bemo och hennes son Jonathan på 3 år och bemo hade väldigt roligt tillsammans. De stannade till kvart i 7 så en hel dag. Nu är jag precis slut i huvudet och kroppen men känner mig glad och lite ro i själen.
Men en sak gjorde mig galen idag! Fick på posten att en minnes stund för Noah skulle äga rum i kyrkan ett visst datum. För de första kunde de inte ens stava hans namn rätt och för de andra jag har inte bett om att någon ska riva upp de såren som Noah gav mig i hjärtat. Förbannat irriterande funderar starkt på att ringa upp dem och lätta min åsikt kring detta!!
Barnen sover gott i sina sängar och jag ska lägga mig i ett bad medans Tyson fortfarande sover...
Trevlig kväll och stort tack Mikkis med familj för besöket!


en kopp tea och en tanke


Sitter här i soffan ny duschad och med en stor kopp tea. Barnen somna gott i sina sängar efter att pratat med både mamma/pappa i telefonen. Innan de la sig så mös vi i soffan med tyson. Och nu när bemo var lugn så gick tyson och la sig i hans knä och somna och låg där tills plutten skulle i säng.
I natt vakna jag precis dränkt i svett och då menar jag inte en skvätt i pannan utan sängen+ jag var dygn sur. Efter att ha rastat tyson och gett bemo vatten så bytte jag sida och la mig på johans sida då hans var torr... Men kunde inte somna om utan låg där men tankarna snurrandes till klockan ringde 07,13. Känner att de kommer nog bli en sån natt igen med sömnlöshet med tanke på att sängen är lika tom idag som den var igår och jag har sjukt ont i kroppen efter att ha cyklat och varit ute ett tag idag men i morgon är en ny dag och nya tag. Men dagen har gått relativt fort och de hoppas jag att de andra dagarna med gör så jag får hem min andra hälft. Känns så sjukt tomt och konstigt.. jag behöver dig för att fungera!!

Ensamhet inte min starka sida...God kväll alles

Så sjukt söt

Varit ute och myst med min sötkorv och tog lite bilder men jag har inte kommit på rätta tekniken på hur jag tar kort när han springer omkring men får sätta mig och leka med kameran och se om jag hittar rätt inställning men här kommer lite bus bilder på sötkorven/korvar
Han la sig i jonathans knä igår och somna direkt och tror stora prinsen njöt en hel del <3 
 
 
 
Snart ska jag ta på mig för att åka och hämta Bemo och när jag kommer hem där ifrån så ska jag hämta Jonathan så är hemmet fullt med stoj och bus igen. Dock saknas min älskling! Fan så tomt det kan bli så fort av att någon man älskar försvinner. Himla tur att det inte är ofta han åker iväg. Blev tårögd när jag såg detta på fb i morse! Världens underbaraste man i världen och han är våran och vi älskar honom allihopa . Kom hem nu älskling!!
 
 
 
 
 
 
 

Rätt duktig

Blev enbart 2 timmars sömn i natt. Kunde verkligen inte slappna av utan Johan bredvid mig men fick ju också se hur Tyson skötte sig på natten. Om jag vände på mig så la han sig antingen mot min rygg eller hoppade över mig och la sig vid min hals. Var uppe och gav bemo vatten vid 3 tiden och tog också ut Tyson så han fick kissa sen la vi oss igen och gick inte upp förens 07,13!! Då åt pojkarna frukost och sen gick jag och lämna Jonathan på skolan och när jag kom hem så cyklade jag och bemo till dagis. Han har blivit jätte duktig på att cykla men har svårt att hålla blicken framåt om han hör något. Men vi var på dagis ca 8.15 så helt okej. Han var glad och berätta för alla att vi köpt hund och hur söt den va.
Känner mig duktig som löst allt med två barn och en hund. I vanliga fall har jag ju bara Jonathan på morgonen men som sagt gick kanon! Nu ut och rasta Tyson och få lite frisk luft!
Ha en bra dag


Barnen träffar Tyson

Riktigt roligt att se barnens reaktioner när de fick veta att Tyson skulle bo här för alltid. Bemo kom hem först jag försökte gömma Tyson men gick inget vidare då han hörde dem och började pipa av glädje och förväntan. När Johan berätta att det var våran hund så blev ju inte han mindre glad! Sen kom Jonathan hem bemo berätta direkt att vi köpt hund och Jonathan fråga direkt om det stämde. Han var lite mer avvaktande men så fort Tyson gav honom en blöt puss så fastna han ordentligt<3 har tagit kort kommer säkert i morgon. vi har hela familjen varit ute i trädgården och lekt och de har bara hänt 3 olyckor sen vi hämta honom så Väldigt bra!! Nu ligger barnen i sina sängar och sover och Tyson i soffan bredvid mig. Johan åkte för ca 2 timmar sen och det känns redan sjukt jobbigt bara vetskapen att han inte kommer somna bredvid mig i natt eller pussa mig god morgon. Lite skillnad nu från när han var i switzsch (ingen aning om stavningen) där kosta de multom om vi prata men nu kan vi både prata och köra CAM via datorn. Men de är fortfarande 3 dagar ifrån varandra!!!!
Han var inte alls glad över att behöva lämna oss heller kan jag säga =(
Nej slappa framför tvn med min bebis innan de blir sängen för oss också!


Välkommen hem

Igår åkte vi för att "titta" på en ny familjemedlem. Vi hade suttit hela veckan och kollat på internet men hade inte hittat den rätta. Men igår gjorde vi det! Så igår åkte vi och hämta hem Tyson. Och de har gått kanon världens mysigaste och världens busigaste liten kille på 9 veckor. Han är en blanras med raserna chihuahua och puder puff. Barnen pratar alltid om att de vill ha hund och jag behöver sällskap hemma så varför inte?. Idag kommer våra pojkar hem och de har inte en sussning om att lilla Tyson bor hemma hos oss! Johan ska sluta jobbet tidigare idag för att hämta barnen då han vill se deras reaktion samt hinna umgås lite med barnen innan han ska åka.......vill verkligen inte att han ska åka :/
Aja här kommer lilla Tyson


Naglar glitter/ långt hår

Har försökt hålla efter mina naglar igen och de växer så de knakar. Jag har hittat ett så bra lack som stärker naglarna samt ger dem en liten rosa fin ton. Och idag gjorde jag rosa glitter längst ut tyvärr syns det inte på bilden ser inget bra ut med ni får ett humm i alla fall:)
Sen måste jag bara berätta att mitt hår börjar bli bra längd på!! Nu är de ner till halva tuttarna!!!!


Oct. 20, 2012

Älskar morgnarna när mitt livs kärlek och jag har tid att mysa på morgonen. I morse när vi vakna så la jag mig på Johans bröst och så låg vi där hud mot hud och njöt av närheten. Meeee loooovveee!!
Nu hämta ner täcket igen och mysa framför tv och nya spiderman!!

Trevlig kväll


Äntligen massa mys

Fredagar är den bästa dagen på hela veckan enligt mig just på grund av att antingen får jag 3 dagar med alla mina pojkar eller så får jag de med en älskling. Idag skrev Johan att han skulle åka till en kompis och umgås samt fixa lite med bilen. Efter en stund fick jag ett sms att jag gärna fick komma dit och umgås med pojkarna. Så jag tog på mig och tog mitt paraply och gick bort till dem. Det blev 2 timmar med skratt meka bil och prata om roliga minnen från Johans 30 års fest..
När vi kom hem gjorde vi lite mat och så satte vi oss framför tvn. Efter att vi ätit så gick jag upp och hämta ett täcke och sen dess har vi myst under täcket till en film. Första filmen blev den nyaste Johan Falk. Den var helt okej enligt oss och längtar tills nästa kommer tror de ska komma 3 stycken till totalt. Nu blev de filmen the avengers 2. Jag passar på att skriva ett inlägg då jag såg att jag inte uppdaterat på ett tag.
På tal om något helt annat så återfick jag en kontakt med en kvinna som jag har känt i 18 år. Tidigare i år blev vi oense och har inte pratat sen dess. Men igår räckte hon ut handen och ville återuppta våran relation och det blev ett samtal på 2 timmar. Har verkligen saknat henne så de känns kanon att hon är tillbaka i mitt liv. Detta är ytterligare en person som känner mig utan och innan och har funnits där genom all skit som varit genom åren. Så glädje känner jag verkligen just nu. Tack<3
På måndag blir det jag och barnen ensamma i ett par dagar då Johan ska på utbildning kommer bli tomt utan honom men har ju två underbara pojkar att mysa och ha roligt med. Funderar på att ge dem korta dagar så de hinner med massa stoj hemma med vänner och mys. Har fixat också så de kan säga god natt och se sin pappa varje kväll! De är så pappa kära så de fixa vi. Idag kom de en till inbjudan till kalas för Jonathan så nu har han 3 kalas framför sig (inräknat hans egna) och alla är på våra veckor så de känns skönt för då vet vi att han får gå på de<3

Det var allt för idag! Eventuellt åker vi till min bror i morgon ett par timmar och umgås! Ha en underbar fredag kväll och glöm inte att berätta för de som betyder något att ni älskar dem för man vet aldrig vad morgon dagen har i förvar till er och lev livet med ett rent samvete så ni har positivt att titta tillbaka på och inte negativt. Natti natti <3


Sömn

Är något som tagit stor del av mina dagar ett tag. Har inga problem (förutom min sjukdom) på morgonen inte trött och hängig. Men efter ca 1 timme uppe blir jag som en zombie och måste gå och lägga mig och somnar oftast inom 5 min. Måste ta upp de med läkaren så jag inte har brist på något ämne i kroppen. Vet att sist hade jag vääääldigt lågt på b folat. Men tror ni jag åkte till Apoteket och köpte de? Me inte gjorde jag de inte....
Men set var över 1 år sen så de beror inte på de i alla fall.
Snart kommer älsklingen hem ifrån maxi med massa gott hoppas jag. Jag skicka dit honom då inget hemma passa mina smaklökar idag av de som fanns hemma.
Trevlig kväll på er


So True


Så sjukt Tragiskt

Läste igår om en mamma som filmade sina barn när de skulle prata med sin pappa i telefon på kvällen. Mamman och pappan var skilda sen många år tillbaka. De hade aldrig dragit jämt och så fort pappa sa något angående barnen så hette de att pappan kastar skit på henne konstant och mammans argument ibland vid disskutioner kunde va puss.

Jag blev så frustrerad av texten och så förbannad på hur man kan kränka ett barns rättigheter på detta sätt. Och inte minst vad de stackars barnen tror när deras mamma filmar dem när de pratar med sin egna pappa. Bara för att barnet inte är myndigt så kan man inte göra vad som helst. Och de stod också att anledningen till filmningen var för att pappan inte skulle kunna kasta skit på mamman över något?
Personligen anser jag att mamman i de här fallet inte tänkte på barnen att de skulle prata med sin pappa utan att skydda sig själv på något fruktansvärt konstigt sätt... Aja förbannat korkat i alla fall och ytterligare ett fall där barn kommer i kläm pga vuxna.


Vi flyttade för att barnen skulle få varsitt rum samt komma ner på mark nivå. Jag anser att barn som bor flera våningar upp blir mer hämmade att klara sig själva. Och så fort vi flytta hit började barnen utforska världen på egna ben. Jonathan fick sin första kompis hemma redan första veckan och de visa sig också när han bytte skola att de skulle gå i samma klass och vi såg då att flera barn runt våran gård gick i samma klass med. Och så fort Jonathan (än så länge) skaffat nya kompisar eller umgås med någon så har vi kontakt med deras föräldrar kontinuerligt och de pga måååånga anledningar ex ha koll på om barnen leker bra tillsammans, ibland kan de va att barnen inte får leka ihop mer pga att de har dåligt inflytande på varandra,ibland kan de va att vi ska åka iväg eller äta och en kompis vill följa med och då måste vi kolla. Men varje morgon möter jag också föräldrar och pratar med dem så vi har koll på de flesta barn och föräldrar i klassen/fritids.
Och alla barn har också varit i vårt hem och lekt med Jonathan och ibland Benjamin så de har koll på vem jag och Johan är. Fick höra att ett barn hade sagt att för de barnet är de jag och Johan och igen annan. Så gulligt <3 de har ju inte sett något annat. Och på tal om sötnosarna jag har dem själv från måndag till onsdag för Johan ska på kurs i Lund så blir bara vi tre i ett par dagar <3

Nu har jag druckit upp mitt kaffe. Gick upp för att pussa min älskling hej då i morse men blev pigg så satte på kaffe och satte mig i soffan och fastna där.

Fick dessa fina rosorna av min man i söndags med! <3 love you baby<3



Sova

Igår lämna jag Jonathan på skolan och pussa/krama honom hej då och önskade honom en bra vecka. Gick hem gjorde kaffe och som tidigare decka totalt i soffan fram till kl 13.00. Känns först så fel att sova bort dagen men sen får jag sån energi och mår bättre. Likadant idag låg jag i sängen och hade kunnat sova hur länge jag ville. Men kunde jag somna om? Nepp och nu efter kaffet går ögonen i kors igen och det blir att gå och lägga mig ett par timmar.
På återseende mina läsare!
Trevlig dag


Hund världens bästa familjemedlem

Jag har haft 3 hundar under mitt liv hitills.
 
Den första var en schäfer vid namn Ninni. Henne sålde jag då hon hade mer energi och behövde mer träning än jag kunde ge henne. Men jag sålde henne tilll en vän (mitt ex kusin) så jag följer hennes utveckling då hon jobbar inom securitas som vakthund i malmslätt. Men det var verkligen en underbar hund! Jag älskade henne och hade hennes förtroende helt och fullt annars tror jag inte man kan göra såhär! 
 
 
Den andra hunden jag hade var en bland ras och hans namn var stitch. Han var ett charmtroll men hade likadant där för energisk trotts att jag inte ville ha de och informerade uppfödaren om de så han fick åka tillbaka till uppfödaren. Men jag f´kommer aldrig glöma första gången han fick gå ut och det snöade han var så söt. Först smög han ut marken var precis vit och sen sprang han runt som en galning <3 Detta är den sötnosen! 
 
Och efter honom fick jag tag i den perfekta underbara hunden. När vi åkte och titta på honom så var han inget vacker enligt mig. Jag tyckte inte om hans utseende men de förhållande han levde i kunde jag bara inte lämna honom i. Han var fast kedjad från morgon till kväll i en kedja och fick höns mat till mat. Nej han fick följa med hem och vem ville han enbart va med? Jo mig och vi fann varandra ordentligt. Han följde med mig vid utfodring av min häst sprang brevid medans jag körde fyrhjuling och lekte i stallet när jag mockade... Ja en sann vän. Jag upptäckte att han haltade och gick till vetrinären tre gånger och fick tabletter för växt värk. Men det gav inte med sig och jag krävde en röntgen. Kommer ALDRIG glömma när jag fick samtalet att hans höfter både två var så pass illa att han borde avlivas för detta har orsakat honom smärta sen han föddes och de kunde inte svara på om det skulle bli imorgon eller månader innan han inte skulle kunna ta sig upp från att ha legat ner. Så jag åkte dit på en gång la honom i mitt knä och så gav de honom sprutan och han somnade in i mitt knä. Tårarna rann ner för mina kinder och jag kommer alltid att sakna mitt lilla busfrö Rambo <3
 
Hela denna familjen älskar hundar så en hund ska vi skaffa oss men vi har inte bestämt när den nya familje medlemen kommer till oss. Men en liten hund måste vi ha i vårt lilla svensson liv här i tallboda <3 
3 barn 
1 Hund
1 giftemål 
5s glädje och lycka! 
= Det perfekta livet för mig <3 
 
 
 
Trevlig måndag morgon <3

Söndag igen

Då var de söndag igen och dagen har spenderats hemma i soffan under ett täcke som älsklingen tog med ner i morse så vi kunde fortsätta mysa!!
Inget roligt väder men pojkarna har sprungit ut och in och de gjorde de både hemma och hos tim. Mys framför tvn har varit de bästa denna dagen. Hela familjen upp mysta tillsammans <3 min svärmor ringde förut och undra om jag ville kolla kläder innan hon slängde dem. Så tog mig dit och hittade massor jag ville ha, två papp kassar. (Johan inte lika glad då de redan är fullt i både byrå och garderob. Men en puss och sen var de okej :)
Är nog första tjejen som svärmor kan ge kläder för vi har samma storlek! Och jag älskar att byta ut mina kläd samlingar med jämna mellan rum.

Det här med gifte mål har verkligen börjat bli verkligt... Tankarna och drömmar svävar runt....men enbart lycka kring att gifta mig..<3

Nu ska jag somna en stund. Bemo kollar på älsklingen som tränar på övervåningen och ibland tar han en hantel själv och prövar =) Jonathan är hos Tim. Som sagt vila och sen göra en taco paj till min underbara familj <3


Tack!!

Ett stort tack till alla er som lämna kommentarer igår. Då vissa av er bad mig att inte visa era så har jag ej publicerat dem. Men som sagt stort tack för alla fina ord <3
Och slog rekord på läsare igår med vilket alltid är roligt. Har sett att jag fått många nya stamisar och er hälsar jag välkomna!

Nu ska jag ta och röka klart och packa min väska för vi ska åka till simhallen idag. Pojkarna är så glada så de finns inte. Äggmackor och massa fika tar vi med så vi får lite mat i magen i mellan allt badande! Trevlig lördag alla!


.....

Ville bara säga det att min familj med Johan och hans två pojkar är ovärderlig för mig! Så många gånger de fyllt mitt hjärta med lycka och glädje. Varje kram från var och än är en bland de underbaraste sakerna.
Vi prata om vårt gifte mål vid matbordet idag. Att vi ska gifta oss men har inte bestämt ett datum. Då säger Jonathan att de vill han köpa till oss och han vill alltid ha mig och Johan tillsammans och leva tillsammans <3 underbara pojkar har jag och en underbar man som jag älskar mer än jag någonsin älskat förut. Och som älskar mig lika mycket tillbaka!
Nu ska jag sluta mina ögon för i morgon ska vi på äventyr och alla mina pojkar sover nu<3


Så nära har ni aldrig varit mig del1

Jag höjer volymen an aning på musiken och låter er nu få en inblick i vad som skapat mig och mina värderingar..Endjoy!!
 
Jag är en funderare. Jag har alltid funderat mycket kring allt men mest av allt känslan av att ha en familj. Genom mina år så har jag bott i olika familjer och beskådat mycket på både gott och ont. Hur är det att ha en mamma & pappa som man kan söka tröst och trygghet hos? Hur är det att få känna sig exalterad över att se sina föräldrars stolthet när man gjort något bra? Hur är det att höra att ens föräldrar är stolta och älskar en?
 
För er som inte läst min blogg tidigare så miste jag min mamma vid 4 år ålder och då min far var orsaken så misste jag båda på samma gång. Min mamma avled den 20 maj 1994 vila i frid mamma <3
Min pappa lever men vi har ingen kontakt.
 
Vid 12 års ålder började funderingarna kring livet,kärleken,tryggheten och framför allt orättvisan. Då min mamma avled så flyttade jag och min 4 år äldre syster till min moster. Min moster hade en dotter som var adopterad från sydkorea men det var inget som jag förstod förens vid äldre år. Jag minns än idag hur jag vaknade på nätterna och gick ner till min moster för jag drömt mardröm och hon skickade upp mig till mitt rum igen utan ens en tanke på att lugna tankarna som for runt. Jag smög då in till min syster som var 4 år äldre och la mig hos henne för att finna trygghet. Ett fint minne jag alltid kommer minnas.
 
Vid 12 års ålder så kom tankarna kring varför våran syster var mörkhyad och inte vi och då kom det sakta men säkert fram att min moster och hennes man inte var mina biologiska föräldrar. Oron,skräcken och rädslan smög sig på mig och jag började fundera på vem jag var och vart jag kom ifrån. Hela min värld rasa.
Vid 14 års ålder så hamnade jag på ett behandlingshem då de inte fanns familjehem till mig. Jag skulle helt plötsligt flytta 14 mil från min hemstad rädd och ensam och ihop föst med 4 andra ungdomar. Jag fann min plats och vi hade precis som alla andra bråk om saker och ting sins emellan men det jag värderar mest är två utav personalen. Annelie och Marita. Dessa två kvinnor var de som förstod mig och min situation bäst. De dömde mig inte och de gav aldrig upp med mig. Jag testade dem allt vad jag kunde men de stod kvar i alla fall. För ett par dagar sen så fann jag ett brev som Marita skrivit till mig när jag bodde där och var 14 år gammal. Jag fick tårar i ögonen när jag läste de hon skrivit och jag minns fortfarande min frustration och otrygghet i vem jag var just när jag fick de.
 
 
Jag hade ingen självkänsla jag var vilsen i den stora världen men alla dessa människor som drog i mig åt olika håll och alla ville att jag skulle vara just som de ville. Men Marita ville att jag skulle vara den JAG ville vara och hitta MIN väg i livet själv. Men det viktigaste av allt som gjorde att jag klara mig var hennes ord till mig "jag tror på dig" Det krävs att en människa ska tro på en som man litar på för att lyckas. Alla faller vi men olika långt och hårt. Jag var så långt ner jag kunde komma och jag hade slagit i hårt! Jag var så skör för världens stora krav och framtiden kändes som om det var något som inte fanns men pratades flitigt om.
Jag började finna mig själv efter många fall. Jag började plocka ihop vem jag var och vad jag tyckte. Jag började se en framtid.. Men det tog mig många år till att fylla den framtiden med innehåll.
När jag var 4 år gammal så blev jag en pjäs i socialtjänstens spel. De flyttade runt på mig och pratade om mig men aldrig med mig. De talade om mina känslor och mig som om jag inte fanns trots att jag satt i samma rum. Jag kommer ihåg dagen jag fick veta att jag skulle flytta till behandlingshemmet. Jag sitter i ett rum på social kontoret i motala. Min foster mamma är där,socialsekreteraren (en vikarie som jag aldrig träffat), en man vid namnet Per (chef för hemmet) samt min vårdnads havare Christina. De pratar om när flytten ska ske, hur jag kommer må, vad jag kommer känna och hur jag kommer reagera. Jag stängde av där. Jag satt i ett rum med människor som inte hade en aning om vad jag kände ville eller borde få hjälp med. Jag hörde varje ord de sa men varje ord de sa tog en del av mig. De tog delar av mig. Mina känslor mina val,.
 
Detta är EN liiiten del av mig. Jag har också varit ett barn. Jag har varit där när man inte vet vad man vill,varför man vill saker, vad de är man känner,oron,frustration,otrygghet,ledsamhet,hat och svek. Många dömer mig efter mitt tidigare liv men det jag har varit med om är inget jag valt. Men något jag skyddar än idag är mina handlingar och mina val. Ingen kan bestämma vad jag gör eller inte gör. Idag äger jag mitt liv. Och idag är jag en förebild för två små bonus barn som bor med oss. Och jag kommer aldrig svika dem bara för att andra inte har förstånd att se problematiken. Om de mår dåligt strider jag för deras lycka vilket jag gör varje dag. Och hatar ni mig för de så är de DITT val. Men dina val innebär inte att jag ska göra som du eller du eller du vill. För i slutet av dagen så är det jag som ska vara stolt över mina handlingar och mina val.
Med detta menar jag inte att man ska skada någon och bara du är nöjd med de så är det okej. Jag pratar om val som att vända andra kinden till, eller välja städa eller festa, eller välja att hjälpa tanten på bussen som kanske har svårt att gå eller inte. Eller ta tag i sitt liv eller bli ett offer.
 
 

Att väcka intresse

Med få ord så har jag tydligen lockat till mig några som har konstanta behov av att sitta och gå igenom min blogg tror de var igår jag hade 40 läsare men över 100 sidvisningar. Lite nyfiken på vad de letar efter? Fråga mig så kan jag guida er istället ;) aja deras nöje inte mitt...

Sitter med min kopp kaffe efter att ha lämnat Jonathan på skolan. Så kallt ute så usch nej ingen favorit års tid för mig detta. Sa de till Jonathan att vore de inte bättre om snön kom fast de var varmt ute så direkt efter pulka åkning i shorts slänga sig i en pool. Var inte ensam om att tycka om den iden :)

Snart ringer min läkare. Känns bra att ha tät kontakt och att hon bryr sig så mycket om en. Tänkte jag skulle se om jag kunde få ut lite papper från henne med på utredningar som gjorts.
Annars kommer detta bli en väldigt lugn dag. Det har varit mycket samtal,besök och pappers göra denna vecka så nu vill jag bara vara och njuta av att idag är de fredag och de lommande dagarna är mina pojkar hos mig <3


Bull mamma Ann ;)

Japp idag blev de en omgång bullar. Lagom till helgen så mina pojkar har något mumsigt tills dess.. Försökte komma på något att göra för att hålla mig vaken
Men de vanliga var redan gjort
* sängarna redan bäddade
* golven redan dammsugna
* all tvätt tvättad och vikt

Men nu har jag ett rent hem som doftar hemma gjorda bullar.mmmmm underbart. ( är ju så gotttt med varma bullar och ett glas mjölk)
Jag är nog den perfekta hemmafrun bara miljonerna som fattas :)
Nepp nu ska bull mamma Ann vila lite tills min familj kommer hem <3


What !!!

Vakna pigg kändes kanon tills jag kollar på klockan och inser att kl är bara halv 4. Bemo kom upp en sväng vid halv 5 tiden gick ner och natta honom och tog en cigg. Gick upp och la mig super mysigt bredvid älsklingen men inte kunde jag somna för de.. Nej tänker nu gå upp och göra kaffe och mysa upp mig i soffan med Jonathan. <3 mysss<3
Jag hoppas verkligen att jag inte slocknar i soffan efter att jag lämnat honom och inte vaknar förens lunch igen....
Nu KAFFE!!!
God morgon =)


Mina händer

En av de jobbigaste symptomen med min sjukdom är hur mina händer har påverkats. Jag har mer styrka i min vänstra hand än min högra men trotts detta så har jag minimal kraft i båda mina händer. Nu är mina händer så pass illa att jag knappt kan öppna en kork på tex en flaska. Efter ett par sekunder med armarna böjda så domnar under armen bort och ring samt lillfinget bort helt. En obehaglig känsla detta hade jag några få gånger i månaden förut medans nu så sker de dagligen. Det finns operation mot detta som jag ska undersöka om jag kan få. Håller tummarna för de i alla fall så domningarna kan försvinna. Nu mera måste jag ha mina handleds skydd samt vantar på mig inne för att händerna värker samt är fruktansvärt kalla. Så titta vad tjocka och fina de ser ut med allt på ;)

Idag fick jag de samtal som jag bara väntat på! De är så tragiskt att de fick gå såhär långt. Men jag är den utomstående djävulen som person valt så varsågod ansvaret och konsekvenserna är dina och tragiskt nog en oskyldig person eller i detta läget personer!! Hur kan man tillåta detta?


En depp period

Japp har en liten depp period. Jag är så sjukt trött på allt tjafs med onödiga människor och all onödig tid/energi som läggs på de. Jag är trött på att så kallad vuxen människa spelar ut den andra genom två små oskyldiga barn. Och ska sanning fram så är jag en utomstående i detta. Jag har rätt till min talan och mina handlingar här hemma och mer än så kan jag inte göra. Jag har aldrig haft en bak tanke att skada någon varken med min text eller handlingar och anser inte att jag gjort de. Men jag har fått nog nu när de blir barn som drabbas.
Jurister/advokater har vi kontakt med och så får vi se vad som händer. Men detta är de sjukaste jag har varit med om förutom alla "vuxna" när jag växte upp och som sa lika korkade uttalanden och vem hamna i kläm jo JAG! Det var dem som jag sen växte upp och föraktar än idag!
Jag ger inte upp om mitt lugn här hemma eller mitt liv men jag ger upp att försöka få någon annan att inse problematiken i detta eller hjälpa personen mer. Jag har prövat alla tekniker inget hjälper utan jag är djävulen i dramat för att jag vill någon annan människa gott. Som sagt de sjukaste jag varit med om.
Igår var en dålig dag sov 5 tim av 8 under dagen och somna ändå gott på kvällen. En jätte jobbig dag men idag mår jag lite bättre och tror jag kan få en del gjort. Hoppas ni får en bra dag


Måndagen är här

Då var det en ny vecka igen, tiden går så fort när man tänker tillbaka men om man tänker framåt så är de evigheter tills dess. Kaffet har intagits då jag vakna 07,30 och var pigg, ligger och myser nu under en tjock filt och kollar på vakna med the voice. Älskar lugna mornar. idag ska jag inte göra ett dugg utan vila så jag kan umgås med min familj i eftermiddag<3 måste dock åka en sväng till affären och posta några saker till som jag glömde sist. Ha en bra dag


Livet är bra underbart

För ett tag sen skrev jag att jag hade gjort ett val angående mitt liv och de var för våran familjs skull. Och det har gett en belöning som är underbar. Livet går inte på räls längre utan finns gemensamma planer över framtiden och vi jobbar för de liv vi vill ha för våran familj. Och det gör livet underbart. Jag och Johan har alltid pratat mycket angående vad vi inte vill ha i ett förhållande tex bråk. Vi bråkar ALDRIG! Kan vi vara oense? Ja visst men inte bråkar vi för de. Jag och exet bråkade konstant i 3 år och Johan har med upplevt det vilket gör att vi båda tillsammans skapar harmoni istället för andra världs kriget. Barnen sa de sist de var hemma "ni bråkar aldrig varför?"
Haha så söta! Men också tråkigt att de tror alla bråkar :\
Livet är underbart som sagt och nu ska jag sova en stund medans Johan är iväg och hjälper sin pappa köpa en dator<3
Trevlig söndag på er alla!
I morgon kommer våra små älsklings sötnosar äntligen hem och fyller de med vänner och bus <3


Shopping

Igår bestämde jag och Johan att vi skulle åka till second hand butiken hjärta till hjärta. Och där hittade jag en klänning med märker VILA. Den var svart och väldigt stilig. Se om jag kan ta kort på den de kommande dagarna. Vi tog också en sväng till stadium outlet för att kolla jackor till barnen och hittade en till Jonathan. En jacka som har kostat 800:- som nu kosta 200 :-!! Det är ju viktigt nu vad de har för kläder funkar ju inte med Bamse och sånt längre utan nu är de simpson och Star wars =) men som sagt super fin jacka till stora prinsen i alla fall. Har glömt skriva de att vi tränar alfabetet med barnen. För längesen så satte jag upp alfabetet på kylen och sa inget till barnen utan väntade på deras nyfikenhet och visst kom den sen dess har vi övat och övat.
Vi vet hur man väcker intresse utan någon speciell talan.
Nu filmen taken eftersom Johan inte sett den och snart kommer det en 2 och då måste vi ju se den. Nu mysa med min man och låta kärleken flöda. <3 in the aaaiirr <3


Spel och skit snack

Idag var älsklingen bjuden på firma fest så jag passade på att åka till min snutta Sandra och hennes kille Linus. Det blev massa prat om allt och inget och så spela vi monopol vilket var evigheter sen. Vem vann? JAG!! Haha dock spela vi inte klart de är ju ett evighets spel men hoppas att vi snart igen ska kunna ta en spel kväll men då kanske älsklingen kan delta:)
Ligger i sängen nu och njuter av att bara vara. Har varit en bra dag och en hel del har blivit gjort och jag känner mig riktigt nöjd med livet <3
Nu lägga mig intill mitt livs kärlek och vänta på att John blund kommer för en dejt =) natti natti


En bra dag

Har en ytterligare bra dag med kroppen vilket är underbart. Dock är jag på pälsad som om de vore 50- ute. Men fryser något sjukt så bara att ta på sig eller lägga sig i ett varmt bad.
Idag har jag fixat alla papper till juristen. Blev en stor hög och tur att man sparat saker och ting genom åren så man har användningsbar information. Då juristen var väldigt införstådd med ärendet och har lång erfarenhet så lär det nog gå galant!! vi är positiva och känner att vi har kött på benen.
Ska åka upp och posta det sen så att de kommer iväg snarast.
Vet inte om det är de att man äntligen har hittat en kunnig person som hjälper oss som gör mig glad eller om de bara är livet i sig.
Nu ska jag sminka mig och göra i ordning håret då jag ska iväg i eftermiddag. Kommer komma ett snyggt före och efter senare.. Bäst att sätta igång klockan tickar iväg.


Ett steg taget

Idag vakna jag av att älsklingen gick upp. Kände mig mysig och vakna till så jag gick ner med älsklingen tog en cigg och pussa på älsklingen och sen gick jag upp igen och la mig igen och när älsklingen var klar så kom han upp och la sig hos mig en stund och myste innan han skulle åka och jobba. Jag somna om men vakna igen vid 7 och kunde verkligen inte somna om igen så jag satte på tvn i sovrummet och låg kvar i sängen till 8. Då kände jag starkt behov efter kaffe så gick ner och gjorde kaffe och sen tog jag med de upp till sängen och avnjöt den.
Dagen har gått relativt fort trots att jag varit vaken hela dagen. Har ringt lite olika viktiga samtal för att kolla vad som gäller men ett steg i rätt riktning togs ikväll vilket känns bra för både mig och älsklingen <3
På eftermiddagen åkte älsklingen till en vän ett par timmar och jag pysslade om mig själv med ett bad och en ansiktsmask. När älsklingen kom hem så har vi ätit pizza och myst<3
Nu sängen nästa och i morgon blir det helg!
Vill också beklaga sorgen till en vän då personen miste en anhörig idag. Jag känner verkligen med dig vännen <3


Blir ledsen

Blir så ledsen när jag hör hur medvetna missbrukarna på ny byggarna är! Jag lyssnar på hur de säger att det var bara en på firman som inte missbruka amfetamin och han tänkte varför inte och de häller lite i hans öl. Och där efter så är han fast för att känslan av total lycka är så underbar att de inte går att låta bli. Han är inte korkad!! Det är en smart man jag ser som valt en helt sjuk väg! Han är inte o utbildad han har en snickare utbildning. Han hade hem tjej och ett "bra" liv men valde att inte stå ut med de livet går ut på. Man måste känna sorg för att förstå kärlek och uppskatta den brukar jag säga.
Jag har mött många motgångar men har valt ett liv där jag har fått ta tag i det istället för att döva och glömma något som är oundvikligt i slutändan.

Nej sorgligt att se vad knark gör med människor och veta att så många faller dit =(


Naturens skönhet

Idag valde jag att ta en promenad till affären då jag skulle posta ett brev. Brukar ta cyklen bara för att det är lättare för kroppen. Men idag fanns den envisna jag. Det var sååå skönt. Slängde ner kameran också och passa på att ta lite bilder. Dock så tog batteriet slut vid halva vägen :/
 
Här kommer BILDBOMB
 
 
             
 
Det började regna på vägen hem och jag kom på mig själv med att tänka gud så skönt det är ute och att jag log. Det störde mig inte att det regna snarare tvärt om. Nu sitter jag hemma i morgon rock efter att ha tagit av alla blöta kläder. Blir en varm kopp kaffe nu och slappa en stund sen blir det pappers arbete så de heter duga..
Hoppas ni ser naturens skönhet och att de olika årstiderna har något vackert att erbjuda om man bara låter sig titta sig omkring.

Tidigt

Konstigt hur fort kroppen ställer om sig. Hela förra veckan gick jag ju upp med söta Jonathan på morgonen. Och denna vecka har jag vaknat samma tid men inte gått upp förens vid 8-9 tiden. Men är skönt att inte sova bort hela dagarna. I går stod jag ute och rökte och hörde Jonathan leka i dungen så jag gick ut på gräset och visst var de han. Jag ropa på honom och vinka och han sken upp som den sol han är och vinka tillbaka. Men tyvärr sa en pojke en sak som fick honom nere igen :( sorgligt

Sitter och dricker mitt morgon kaffe och kollar på ett program om ett barn sjukhus och tårarna bränner i ögonen. En liten tjej som har cancer och har börjat tappa håret pga av kemon. Hon har varit isolerad i ett rum utan familjen i 3 veckor och sån glädje nu när hon fick gå ur rummet för en stund. Barns glädje är underbart och deras sorg ren tortyr i hjärtat:(

Nu ska jag fortsätta snyfta på till mitt program innan jag tar tag i dagens bestyr! Trevlig dag
Ps: fått Johans iPhone 4 så kan blogga ordentligt från telefon LYCKA!!


Gldäjen i att ha ett förhållande

Jag gick upp strax efter sju. Gick ner gav Jonathan mer yoggi och kröp upp i soffan. Somna på en gång. Vakna igen av klockan 10 minuter senare och då var det dags att borsta tänderna och 5 min senare dags att gå. När jag kramat honom hej då och ytterligare en gång fått säga att han inte får stanna kvar hemma utan måste åka bort en vecka var lika hemskt som alla andra gånger och se hur ledsen han blev :( Avskyr att se barnen besvikna eller ledsena!

Väl hemma igen satte jag på kaffe som jag alltid gör men denna gången så var jag så sjukt trött så bara längta till mirakel drycken skulle rinna ner. När kaffet var klart så tog jag det i min stora mugg och gick ut till vardagsrummet och kröp upp under en filt men kaffet var för varmt att dricka och vad gjorde jag då? Jo jag somnade och vakna igen 12,30. Min sjukdom medför en oförklararlig trötthet men denna som jag har nu är inget i dess like. Kan somna när som helst typ..
 
Idag när jag väl vakna till liv ordentligt och kolla fb så såg jag att mitt livs kärlek hade gjort något fint <3
 
 
Blev super glad som alltid när han gör något gulligt <3 Jag älskar honom så och har gjort det i snart 3 år. Vi har mött många mot gångar men vi står fortfarande vid varandras sida och älskar varandra precis som vi gjorde då.
Det är nog det bästa att kärleken har inte försvunnit under tiden vi bott tillsammans utan den är fortfarande den samma. Många förhållanden försvinner kärleken och man stannar enbart för att man inte orkar söka nytt vilket vi båda gjort tidigare. Men som sagt all lycka och kärlek till oss älskling min <3
Try to fight me about him and i will.......<3
 
Nähe ni om man skulle ta sig en cigg och sen vakna till ordentligt.. kanske borde ringa min snutta med...
Trevlig Måndag