En dag i valla

Idag tog vi en sväng til valla. Vi köpte med fika och hade med shorts så ifall det blev vart då de var lite moln på himlen. Men när vi kom till valla så sken solen och det blev riktigt varmt. Vi gick förbi getterna och tuppar/hönsen och sen byte mina pojkar om och sen var det bara att leka. Jag och älsklingen satte oss på en bänk och njöt av synen av två lyckliga pojkar som lekte. De var överallt och ingenstans vilket verkade uppskattat av dem att de kunde. Vi fikade en kort stund innan pojkarna sprang iväg igen och lekte. Vi var i valla ca 3 timmar så när vi kom hem var pojkarna lagom sega en stund. Det blev lite pannkaks lunch och sen var det full fart igen. Igår skrev jag ju att pojkarna byggde saker i trä. Idag fick de vägg färg att måla dem med! Snor grön och grå! Så snyggt så. De är riktigt glada över sina båtar de byggt, Och de är riktigt fina. :)
Jag har inte gjort någon nytta i hemmet idag utan har mest gått runt och myset av min underbara familj.
Nu på kvällen käka vi tacos vilket var ett tag sen så det smakade kanon. Nu sitter vi alla samlade i soffan och myser. Jonathan älskar att sitta inklämd mellan mig och älsklingen sitter vi inte precis brevid honom så säger han till oss att flytta närmre<3 sötnos<3
 
I morgon ska vi en sväng till Johans mamma. Vi sågs bara lite snabbt två gånger under dessa veckor så pojkarna måste hinna träffa farmor innan de tyvärr åker på måndag. Men dessa två veckor blir svåra att slå tror hela familjen;) Massor med aktiviteter massor handlade av leksaker och massa godis gott och sena säng läggningar!! UNDERBART med sommarlov <3
 
     Nej nu kanske stora killen snart ska lägga sig klockan är ju halv tio.. Eller om vi ska mysa mera......
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

valla

Fint väder så nu drar vi till valla!!

bra sida

Har hittat en kanon bra sida att köpa saker på. som exempel en bikini 60 kr eller 15 par trosor 70 kr och det är FRI FRAKT PÅ ALLT!!
Våran egna lilla lyckoplats att shoppa på ME LOVE!!!!

underbara veckor

De senaste 1,5 veckan har varit så underbara. Glädje,kärlek och skratt från morgon till kväll. Jag har gått runt som på rosa moln* sovit hos min bror
*besökt kålmården
*varit på flygplans museet
*busfabriken (eventuellt i morgon)
Tror ni barnen är nöjda? Inte en dag har der varit tråkigt utan alltid hänt något roligt. Kameran har gått varm till vår familj albums.
samling! Att höra alla mina sötnosar säga god natt och att de älskar. mig och vill ha en kram varje dag är UNDERBART vi vill verkligen inte att de ska åka utan stanna och fortsätta njuta av ute livet!! Nej nu ska jag gå och umgås med mina sötnosar och kramar liiiiite<3

I love my life

Igår så hade vi ju bestämt att åka till flygvapen musset vilket vi också gjorde. Väl på vapen musset så visar det sig att det var gratis entre då de hade premier på Drakel och Viggos verkstad. Inget oss emot alls ;)
vi gick runt där inne totalt 3 timmar. I slutet så köpte vi glass som vi avnjöt ute i solen. Och innan vi åkte hemmåt så fick pojkarna två leksaker var. Jonathan valde två flygplan och Bemo valde en helikopter och ett flygplan. Lagom trötta och glada så åkte vi hemmåt. Pojkarna lekte en stund med de nya sakerna tills deras tjejer kom och de gick ut och lekte med dem istället <3
Då klockan blev mycket så fick pojkarna städa ute och inne efter dagens lek. Medans barnen städade så gjorde jag mysigt med att tända ljus i vardagsrummet och älsklingen åkte och hämta pizzor. Lagom när älsklingen kom hem så kröp jag och mina sötnosar upp i soffan och åt pizza och kollade på en film som barnen gemensamt valt.
 
Idag så hade jag och älsklingen bestämt att barnen skulle få öppna sina spargrisar och sen få åka och handla leksaker. Barnen hade ca 1200 kr var i sina spargrisar. Så efter att ha proppat deras plånböcker fulla så bar de iväg till leksaks affärerna. Lise och hennes dotter Evelina kom strax efter att älsklingen och barnen hade åkt så vi satte oss på altanen och njöt av vädret och pratade en massa strunt. Alltid lika trevligt när vi ses stumpan =)
När sötnosarna kom hem så var de fulla av liv och lycka över det som de hade köpte. De öppnade alla nya saker och sen dess har de lekt med dem. Nu sitter jag,älsklingen och Jonathan i soffan och kollar film. Jonathan ska strax lägga sig. Men samtidigt varför stressa isäng? det är ju SOMMARLOV!!!
 
Jag älskar min underbara man
och våra underbara sötnosar.
Och vår familj är oslagbar<3
 
 
Trevlig kväll alla önskar denna familj =)
 

naglar

Naglar jag gjorde igår dessa har jag nu! Och jag älskar dem!
 
Dessa testa jag lite med men är man perfektionist så duger inte ojämna linjer.. Mer övning!!!!
 
 
Snart ska vi äta lite och sen ska vi åka till flygvapen musset med pojkarna!
 

Me love

Igår vid 9.15 så knacka det på dörren. Jag gick och öppna och det var Micke! Han gick in i köket och mätte lite. Sen börja han riva kakletpå sidorna av disk bänken. Jonathan som egentligen var påväg i säng fick va uppe och va med. Tror ni han var lycklig? Ooooo ja! Bänken hamnade på plats men eftersom klockan var mycket och vi tänker på grannarnaså bestämdes det att Micke skulle komma nu på morgonen och fräsa ut där spisen ska vara. Så nu är mina älsklingar i köket hos Micke och hjälper honom. Tror att det blir att riva och sätta nytt kakel blir nästa vecka och också då byta alla luckor. De som sitter i köket ska vi ta några till tvättstugan =) nu frukost!!! Ha en bra dag

nya naglacken

Igår kom ju mina nya naglack. Och jag är förälskad i dem. De är lätt arbetade och blir snygga i färgen.
 
 
Igår gjorde jag som jag sa en enkel design men ikväll kanske jag ger mig på att mixtra lite med alla. Vem vet de kanske blir jätte fula. Men senast igår fick jag förfrågningar på mina naglar om jag kunde göra deras. Det får en att vilja göra fler och fler. Men tyvärr tillåter inte min kropp för mycket heller. Det är rätt smala korkar att hålla i så jag kan inte sitta allt för länge med det. Men något roligt ska vi nog komma på att göra på några modeller snart =)
 
Idag åkte Johan vid halv 1 tiden. Han hade lite möten nyss ringde han och sa att han var klar på sista mötet på banken och var påväg hem. När han åkte var bara jag och Bemo hemma då Jonathan var hemma hos Leo och lekte. Bemo och jag mös i soffan till lite film och sen gjorde jag lite mat till honom. Jonathan kom hem springandes vid halv 3 tiden. Men så fort Leo hade gått ville han leka med honom igen. Men får ringa hans mamma när Johan kommer hem och kolla ifall de kan leka mera ifall de har kommit hem. Jonathan har så mycket vänner här hemma så han är nästan aldrig hemma längre. Han är full av skratt och nyfikenhet när han kan leka med sina kompisar. Just nu är han iväg och cyklar med ett par tjejer. Självklart med lille bror i hasorna. haha
Men Bemo har ju egen tjej så det är ju bra det med.
Kom på i skrivandes hetta att Jonathan sa något för ett tag sen som jag tyckte var underbart att höra. Johan fråga honom om han hade någon tjej? Nej pappa jag är tyvärr inte kär. Tror ni vi har lärt honom rätt? HELL YES!! Vi pratar mycket om kärlek som jag skrivit innan. Att vara kär är något fint något som ska få en att må bra och att det kan ge en liten pirrande känsla i magen. Jag älskade att höra att Jonathan har förstått att man ska vara kär för att "va ihop" som det heter när man var barn =)
Nej nu ska jag gå och kolla vart mina sötnosar till barn är och sen blir det nog att sätta på lite kaffe tills min älskling kommer hem.
 
 
 
Hitta en bild jag bara älska på fb!
De flesta gör det och jag tycker det är såååå barnsligt!
 

Naglar och dagen

Idag blev det lite annorlunda en vad det var tänkt men så är det när man har barn.Och barnens bästa går alltid först. När vi satt och åt frukost så ringde johans telefon och det var en av Jonathans klass kompisars mamma som ringde och undrade om Jonathan ville leka. Vi bestämde att Jonathan skulle möta hans kompis på skolan vid kvart i då han inte hittade hit, Sen lekte Jonathan,Benjamin och Leo i flera timmar. Jag passade på att slänga ihop dubbel satts bullar så det finns fika bröd hemma. Barnen och Johan fikade efter några timmars lek. Alla uppskattade de nybakta bullarna vilket gjorde mig glad. Efter att Leo gick hem så har vi bara myst kollat film och plockat lite. Pojkarna har också varit över hos Tim ett par gånger under dagen.
Jag satt tidigare idag och sa till Johan att undra när mina naglack kommer. Och strax efter gich han ut och kolla posten och visst hade de kommit!! 24 stycken two way penns. Så idag gjorde jag bara en enkel design för att pröva dem. Mitt asiton håller på att ta slut så ville inte göra någon design som krävde allt för mycket nogranhet. Färgerna var fina och lätta att använda. Får se när jag ger mig på lite mer avancerade designer.
 
 
Nu har vi myst med toost framför tvn.Filmen Lassie går nu och måste säga att jag tycker den är himla bra. Har missat den filmen när en annan var liten. Men nu får jag ju chansen att se den tillsammans med mina underbara killar. Ha en bra kväll alla =)

bläää

Är sjukt trött idag. Men nu är vi vakna och ska snart äta frukost. Vi fick tips idag på ett ställe i Norrköping som barnen och vi skulle kunna åka till så kanske ett till äventyr!! Men idag tror jag vi ska till flygvapen museet. Vädret är inte det bästa men då finns det ju inne aktiviteter. Vi får se vad vi hittar på idag. Hoppas att ni alla får en bra dag!

skön dag

Idag har varit en lugn dag hemma. Pojkarna lägger sig sent nu när det är sommarlov så de går inte upp förens 9 så sovmorgon varje morgon =) Vi åkte bara en sväng till maxi och stor handlade och en sväng till jula sen har vi varit hemma. Johans pappa och hans fru Gunilla kom förbi en sväng på eftermiddagen och stannade på lite taco paj.Pojkarna fick också 700:- var i sommarpengar så i veckan blir det att åka och handla något roligt. Då är inte deras sparbössor med räknade som de lägger sina vecko pengar i. Det var likadant förra året och pojkarna var lagom lyckliga när de fick gå in på sagoland och bara välja vad dem ville ha nästa. Då det ska va dåligt väder så kanske vi drar iväg i morgon på någon rolig utflykt med barnen. Vill ju att de ska ha massa kul på sommarlovet trots att det är dåligt väder. Än så länge är de lyriska över det vi har gjort redan. Men mer ska det bli som sagt. Det är bara jag som behöver ladda mina batterier. Jag och Johan ska också dra iväg veckan efter pojkarna har åkt på en 40 timmars kryssning! Så måste ladda batterierna ordentligt. Glömde berätta att min bror tycker om att sladda och gjorde detta för barnen. Tror ni de var lyckliga? Idag kom bemo utspringandes till mig i köket och frågade vad min bror hette nu igen. Jag svarade honom Jocke. Han sprang då in till sitt rum och fortsatte sladda med bilen han lekte med och berättade för Gunilla att detta gjorde Anns bror i verkligheten och det var COOOOLLLT. Kul för barnen att få se lite action =) Så det var våran dag det. Nyss las sig Jonathan och jag ska stänga ner här med för att bara vara. Har tvättat 5 maskiner tvätt idag med så är trött och sliten.


midsommar firande

Igår åkte vi till min store bror för att fira midsommar. Pojkarna har inte träffat min bror förut men fann tycke för honom snabbt. Barnen hittade min brors son Leo fort som är lika gammal som Jonathan. Pojkarna lekte fram till 11 innan de kröp upp i sängen och ville mysa. Jag och Johan samt alla andra badade tunna! Helt underbart var det. Vattnet var 42 grader när vi skulle bada vilket var underbart. Timmarna tickade på och våra barn somnade vid ett upp mysta i pappas famn. Själv satt jag ute med brors flickvän och pratade till kl var 3!! Tror jag kom i säng ca 03,40!! Benjamin vakna vid 9 i morse och Jonathan vid halv tio så sov morgon för alla...vi var hemma vid 11 tiden och sen har vi bara tagit det lugnt idag då vi varit iväg flera dagar nu..verkar som om vi ska hinna med busfabriken,fenomenmagasinet samt flygvapen museet innan slutet av nästa vecka. Har mer saker på agendan men det skriver jag om när det sker =)

övernattning

Ja igår blev det en helt oplanerad övernattning. Så nu ligger jag och lyssnar på 4 glada barn som leker. De vakna nyss och pojkarna tycker alla leos leksaker är spännande!! Jag skriver mer senare när vi är hemma igen för min huvudvärk tar kål på mig!!!

Min underbara familj <3

I tisdags berättade vi för barnen att vi skulle åka iväg på ett äventyr på onsdag. Barnen blev fulla med förväntan och gick och funderade på vart vi skulle. Det kom frågor om vi inte kunde berätta något om vart vi skull. Men icke sa nicke här berättades det inte. Så i onsdags morse packade vi iordning all fika och mat som vi skulle med oss under dagen och sen iväg det bar. Barnen satt i baksättet fulla av förväntan och undran över vart vi var på väg. Väl framme så vart barnen super glada! Vi var på kålmården i ca 6 timmar och efter kålmården tog vi en sväng på tropikariet....Jonathan var modig och klappade på sting rockorna och sken upp som en sol varje gång =).Tyvärr tog batteriert slut i kameran lagom till tropikariet =(. Vi hade med oss bullar och kyckling sallad som vi satte oss ner på fina ställen inne på kålmården och avnjöt!  Benjamin den lilla tuffa han tyckte vi skulle åka en största rutschkanan som fanns. Så det var bara för mig att ta mig upp och åka den med honom..(kommer bilder) Vi passade också på när vi gick förbi linbanan och ta den varvet runt och tur var det! För när vi kom tillbaka så var det så mycket folk i kö så det var säkert 30-45 min vänte tid... När vi kom så var det bara att gå in och åka iväg...Under linbane tiden så fick man se allt från älg till lejon till björnar.
Min familj är något som jag värderar högt. Skulle inte byta dem mot något! Och denna dag vi hade på kålmården och tropikariet kommer jag komma ihåg bra länge!
 
Idag har vi bara varit hemma och tagit den lugnt för i morgon bär det av till min bror då vi ska fira midsommar hos honom och hans familj. Barnen kommer att få somna där för det blir nog inte att vi åker hem förens inpå natt timmarna. Nu ska jag stänga ner här för nu har naglacket torkat och det är dags att gå på den andra handen =) Trevlig kväll alla =)
 
 
Liite bilder från dagen
 
Kålmårdens djurpark
 
 
 
Här är bilder från linbanan och två på mina älsklingar
 
 
 
Mina favoriter (några har jag gjort svart vita då jag ÄLSKAR såna kort)
 

oj ojo oj

Har varit super dålig på att blogga ett par dagar nu. Men idag föll minnet på plats och nu sitter jag här.
Insåg att de hade gjort om layouten på blogg.se. En så länge tycker jag om det nya utseendet men när man väl ska använda alla funktioner man brukar så kanske man hittar fel =S.
 
 
 
Idag har det varit fulle rulle här hemma. I morse hade vi vårt vanliga morgon mys i sängen. En dubbelstor är inte så stor när man är två vuxna och två barn i den men det är så mysigt. Väl uppe åt vi frukost och sen sprang pojkarna iväg och lekte en sväng med tim innan älsklingen byggde en bil till Bemo som de har pratat om länge. Jag började små plocka här hemma och städade av lite. Kom fram till att jag skulle baka lite bullar... Så efter maten så gick pojkarna ut och flög drake på grusplanen och jag bakade bullar. Nu sover pojkarna så gott i sina sängar och har ingen aning om att i morgon ska vi åka på något roligt. Kålmården!
Jag och älsklingen ska gå och skära grönsaker och förbereda massäcken inför i morgon. Det blir pasta sallad och nybakta bullar. Ska bli super roligt att åka dit och självklart ska kameran med så att vi får minnen från detta året med. Tror det var två år sen vi åkte till kålmården sist och då sov Bemo nästan hela tiden vi var i kålmården.
 
Hoppas ni alla får en trevlig kväll.
(själv får jag för mig att det är helg då mina sötnosar är hemma hos mig )
 
 
 
 

på väg

Nu är vi snart framme på kålmården. Barnen vet fortfarande inte vart vi ska =)
Ha en bra dag alla <3

oj ojo oj


Mys med min bättre hälft

Idag när Johan slutade jobbet så åkte vi till glasbanken och handla lite öl och sen en sväng in på coop för att köpa lite tillbehör. Väl hemma tog vi varsin öl och kastade lite pil i väntan på min bättre hälft. Ja det är precis vad hon är. Min underbara Sandra. Henne har jag alltid vid min sida vad som än sker i livet så finns hon där. Jag kan alltid ringa till henne och prata om saker och ting. Spelar liksom ingen roll vad det är så finns hon. Idag kom hon till oss och vi grillade och hade vårt vanliga lilla symöte med snack om allt och inget. Många avundas våran vänskap. Vi vet vad den andra tänker kan man säga. Många gånger behöver man inte förklara varför man känner som man gör för den andra vet det och frågar om det var precis just så.. Jag har känt min älskade Sandra i 10 år. Hon kom in i mitt liv då det var som svårast när min platå rasade. Kanske därför vi har så stor vänskap. Hon är som den stora syster som jag alltid saknade. Men idag var hon här drack lite drinkar och mös. Tack underbara du för att du förgyllade våran kväll med ditt besök.

Snart får vi ses igen älskade syster <3
Nu ska jag och älsklingen mysa till filmen Wrath of the titans!
Trevlig fredag kväll!!

Falsk/oärlig/oförstående=Bortglömd

Idag går min älskling på semester så fyra veckor tillsammans! Underbart att ha honom hemma så länge och vi har planer för hans semester så det blir lite äventyr med barnen och lite ska göras i hemmet. Kort och gott ser fram emot det <3

Igår hade jag onödiga diskutioner med onödiga människor. Men ibland så finner man sig i saker och ting men efter lite funderingar så undrar man varför man gav dem sin energi. Men jag var med om något igår också som jag blev fruktansvärt irriterad av. Jag hade en vän! och jag pratade väldigt gott om människan i fråga och saknade henne då vi inte setts på väldigt länge. Och igår gick det upp en ljus för mig! Personen i fråga var så pass feg att den inte kunde va ärlig mot mig. Och inte bara det den hade ingen som helst förståelse för mitt sett att agera. Men det är så lätt för utomstående att säga och tycka saker och ting. Personen ifråga har inte hört av sig eller kunnat svara på mina mejl/sms för att jag la upp bilden på Noahs fot i min hand. Jag har sökt människan i flera månader och inte fått svar men igår kom det. Att jag borde rannsaka mig själv och att jag la ut bilden på min sons fot i min hand var tragiskt och sjukt. Denna människa fick mina ägglossningstest och folsyre tabletter då hon försökte att bli gravid. Personen i fråga var väldigt villig att ta emot dem och också en massa cigg varje gång vi sågs! Men att jag la ut bilden på Noah gjorde att vi inte kunde va vänner längre. Detta är något som om personen som jag var vän med kunde ha sagt "jag tyckte inte att du skulle ha lagt ut den bilden då jag personligen tycker att man inte ska göra det," Men istället så svarar personen inte på sms eller mejl på flera månader och sen kommer detta. Är det vänskap? Hell no!!
Men att en annan stöttat henne i sina val som en annan kanske tyckte var helt sjuka men som vän stöttar man sina vänner även om man kanske inte tycker om deras val.Som att börja bilda familj trots att man nyss flytta isär pga av att den ena inte "ville" skaffa barn...Pågrund av att de saknade tillit...m,m Men jag valde att stötta henne, vara glad för hennes skull. Men då fick en annan en kniv i ryggen och våran vänskap avslutades pga att jag hedrade min son. Hon kallade också honom ett foster vilket hon borde veta att de inte är längre efter v 20. Men denna människa har gjort sina val och detta är hennes val att inte va ärlig från början och att inte förstå mitt agerande. Detta har inget med hennes åsikt att göra. Jag förstår om bilden på Noahs fot är stötande för vissa. Men en vän hade som sagt kunnat ha förståelse för mitt handlande. En vän hade inte behövt gillat det men hade ändå funnits kvar för min skull och stöttat mig. Men den valde att försvinna och va oärlig!

Denna sorts människor vill vi inte ha i vårt hem! Och alla ni som har misst ett barn och lagt upp en ultraljudsbild kom ihåg att det är sjukt och det finns människor som denna som tycker det är sjukt och tragiskt!


De kommer inte va saknade.
Falska människor är inte saknade de är bortglömda.
Vänner är som vinden de kommer och går.
Bästa vänner stannar talar sanning,har förståelse, och förklarar sig.


--------

FALSKA MÄNNISKOR-NEJ TACK

FÖRNEDRA MIN SON-I HELVETE HELLER

DESSA TVÅ DÅ HAR DU GRÄVT DIN EGNA GRAV!

 

 

 


skrift=obetydlig

Jag tar detta en gång till för er som har lite inlärnings svårigheter. Detta är min blogg där jag skriver mina tankar mina åsikter och hur jag lever mitt liv. Alla har rätt till en åsikt vilket innebär ni som kommenterar också. Men ska ni lägga er i mitt sätt att leva så ska ni ha all fakta i handen och komma med något vettigt. Att säga att jag inte ska bry mig om barnen har ni ingenting för då jag alltid kommer älska de små änglarna och skydda dem. Om ni har problem med det ja men kliar det i era små fingrar skriv något som ni tror kommer göra mig arg eller ledsen. Men som jag skrev senast igår jag har varit med om många människor genom åren som har försökt att bryta ner mig men än idag står jag stark med rak rygg och huvudet högt.

Jag har troligtvis mer än ni andra som kastar skit över mig. Men det är också förståligt av vissa av er då ni troligtvis inte är nöjda med era egna liv och då tycker om att leta fel hos andra. Mina hypoteser jag skriver är inget annat än hypoteser om det träffar er på ett stötande sätt så tror jag att ni kanske behöver söka hjälp. Att jag verkligen vill det bästa för två pojkar som inte ens är mina borde vara något fantastiskt för er men istället så vänder ni det till något negativt.

Min sambo hade kunnat hitta någon som spelade teater för honom och var elak mot barnen när de var ensama. Jag har två underbara bonus barn som kramar mig god natt om kvällarna för att dem vill det säger att de älskar mig för att de vill det myser med mig för att dem vill det. Men vi har reglar i vårt hem för att vi vill ha det så. Vi vill inte ha ljud nivå som på ett dagis och därför har vi inte det. Vi vill inte att barnen ska må dåligt över saker och därför pratar vi med dem och ger dem den tid det behövs för dem att prata. Jag har en sjukdom som påverkar min fysiska förmåga vilket innebär att vi MÅSTE ha på ett visst sätt i vårt hem för att vår vardag ska fungera. Jag har mina diskutioner med folk men det betyder inte att jag tänker ändra mig bara för att någon är trevlig. Har du en gång gjort så att droppen rann över bägaren så förväntar jag mig en ursäkt. Jag vänder inte kappan efter vinden för någons skull. Jag har mina åsikter och mitt liv och det förändrar jag inte för att ni tror att ni kan göra det genom lite ord som inte har någon som helst bakgrund. Ska ni ha en diskution med mig så ska ni kunna stå för vem ni är och vad ni vill då kan jag mer än gärna diskutera med er. Men en sak ska ni ha klart för er innan. Va jävligt säker på att du siktar rätt för annars kommer du få en resa du aldrig kunnat drömma om. Jag har tagit mycket skit men som jag sa jag står stark och en anonym skrift är inget jag tar åt mig det minsta av. Det blir bara ett par skatt =)

Trevlig kväll

Falskhetens ansikte/kommentarer/skolavslutning

Om jag inte tycker om en person så är jag inte över trevlig och försöker små prata med personen när vi ses. Jag byter inte min personlighet bara för att den personen som jag inte tycker om är där. Jag hatar falska människor och tyvärr finns det gott om dem. Men jag kan bara säga att stå för det du säger och gör så kanske man kan förändra saker och ting men kom igen våga stå upp för dina åsikter när man ses. Känns väldigt mycket som att vända kappan efter vinden annars vilket är så sjukt falskt.


Har en som kommenterar min blogg självklart Anonym! Det vore ju dumt att stå för vem man är och sina åsikter ;)
Personen i fråga tycker att jag ska sluta bry mig om barnen för att det är skadligt för barnen. Detta är ju fruktansvärt intressant med tanke på att jag lever tillsammans med barnen men det gör inte personen. Men ändå har peronen synpunkter på hur mitt liv ska skötas intressant! Tror dock att jag ska göra som jag alltid gjort leva MITT liv på MITT sätt och inte som andra ÖNSKAR..Varsegod fortsätt lämna kommentarer du jag kommer besvara dem. Men för din vetskap. Detta är mitt liv mina beslut mina åsikter och du har inte med dem att göra och du kan inte ändra mig. TUFF SHIT FOR YOU!


Aja nog om det. Idag var vi på Jonathans skol avslutning. Det var super fint att se det stora tåget med barn som kom ingåendes två och två. Jonathan gick med en fröken. Men som tur var hamnade han framför oss så vi fick se honom en hel del. Dock sjöng de bara en sång och då stod han gömd bakom tre fröknar. Jag och Johan fick se något super sött också som hände under skolavslutningen vilket vart underbart men det behåller vi för oss själva. Glad att han också såg det så vi kan dela glädjen<3 Tyvärr var det dåligt väder molningt och blåsigt. Tyckte synd om många barn som hade klänningar och t-shirt när en annan satt fullt påklädd och frös. Man såg många föräldrar komma springandes med tröjor men inga barn ville ha dem =)

Kom nyss hem från stan har varit och shoppat med bruden Lise. Vi syns inte så ofta men när vi väl gör det så har vi super roligt. Mycket skratt och prat om allt och inget. Det är så roligt för varje gång vi ses så ler vi och skrattar innan vi ens hunnit fram till varandra. Snacka om att ha kul ihop innan vi ens umgås :P
Jag hittade en lång ärmad t-shirt (svart) och en tunika som var blå. De kostade 50 kr/st så tyckte att jag förtjänade dem. Nu är jag totalt slut i kroppen så jag ska vila tills min älskling kommer hem. Längtar galet efter att mina naglack ska komma!!! Men det kan dröja ett par dagar för de skickas från Hong kong... Men den som väntar på något gått.......


lugnt

Idag har det varit en lugn dag. Har inte haft ork eller kraft för att göra så mycket. Men på förmiddagen så ringde chefen på mmr så det ska bli möte v 29/30 angående allt som varit så det känns bra. Det får bli allt för idag....
Trött........................



mysssss

Igår när älsklingen kom hem så tog vi en kopp kaffe som vi alltid gör och pratar om våra dagar och vad de har innehållit. Efter det tog vi en liten promenad. Dock så har jag väldigt ont i kroppen så det går väldigt långsamt när jag är ute. Men som vanligt så gör det inget =)
På vägen hem gick vi förbi Johans mamma då vi hade bestämt det tidigare idag då hon och jag mejlade under dagen. Men ingen Lena dök upp. Så vi gick hem. Väl hemma så ringde Lena och hon hade fått förhinder. Men vi tog på oss igen och gick dit. Jag fastnade i köket och hjälpa henne baka en kaka och Johan fastna på baksidan och hjälpa micke och bygga. Vi var inte hemma förens kl va 21,15!! Väl hemma blev det lite mat sen kröp vi ner i sängen och myste innan vi somnade gott.

På fredag går min älskling på 4 veckors semester. Och på måndag kommer våra änglar och stannar i 2 hela underbara veckor. Det är många resor inplanerade med de små änglarna. Det kommer bli en toppen sommar!
Mysigt att hela familjen är samlad och inte bara en kort stund utan i två veckor.
Nej nu ska jag ta mig lite frukost för magen kurrar och det känns som ett tecken på att det är dags =)
Hoppas ni alla får en bra dag <3

så sant


JIPPPI

Jag har suttit och tittat på akryl sett. Det innebär att du fester en tipp längst ut på nageln och sen lägger man en slags gegga av vätska och pulver för att festa den och sedan målar man inte naglarna utan använder akryl pulver.
Men jag bestämde mig för att köpa något annat till slut! Det blev 24 stycken Two Ways pennor. Jag tänkte det om man inte lär sig att festa tipparna på rätt sätt så kommer det se för jävligt ut och då kommer sakerna bli ståendes och det kostar en del. Dock inte några fruktansvärda summor. Men igår köpte jag som sagt 24 stycken two way pennor. Jag läääängtar tills de kommer och jag kan utveckla mina designer. Ska köpa lite andra saker till naglarna med. Jag har fått flera förfrågningar om jag kan göra andras naglar mot pengar!! Herregud.. Men ska se om jag kan hitta några tjejer som kan vara lite modeller ett tag sen kanske man kan börja göra det på allvar. Jag får ofta höra att mina designer är fina och att de inte är kladdiga. Och det är precis det jag vill höra. Skulle aldrig gå med kladdiga designer. Naglack utanför kanterna och grejer nej tack. Ska se om jag kan köpa lite nagelbands bitare och andra verktyg med.

Aja nu ska jag dricka mitt kaffe och vakna till för jag gick nyss upp. Fick dock den bästa uppvaknandet av min älskling som ringde. Underbart <3 Tack underbara älskling för alla naglack!!


SUCK

Som jag skrev förut idag så berättade Johan för våran stora kille varför han inte bodde ihop med Jonathans mamma. Johan berättade för Jonathan att vuxna kan ibland bråka och de bråkade väldigt mycket vilket inte gjorde någon lycklig, utan att bor man ihop med någon så ska det vara som mellan mig och Johan kärlek och inga bråk. Och Jonathan förstod och tyckte också att det var bra.
Men som vanligt skapar detta stora diskutioner med människor som inte har någon som helst normalt tänkande. Vi fick frågan
-Varför berättar ni inte för barnen om Noah?
-Och varför skapa dåliga minnen hos barnen om de inget visste?

För det första att berätta för en 6 åring och en 4 åring som har det väldigt jobbigt just nu att de skulle ha haft en bror men han dog. Då har 6 åringen en period där han tror att pappa ska dö och försvinna ifrån honom. Ska man då berätta om att en bebis har dött? Varför berätta något som de inte kan förstå över huvudtaget? De förstår inte att jag haft en bebis i magen. De förstår inte hur han har dött m,m Jävla idioti att ens föreslå ett sånt idiotiskt förslag.

Att Johan berättar för barnen varför deras föräldrar inte bor ihop är något som jag tycker är underbart bra. Det finns inget fel med att berätta för barnen att man kan bråka. Barnen bråkar själva och vet vad bråk innebär att man inte är glad och att det inte är roligt. Jonathan är nu 6 år och han lekar mamma,pappa,barn dessa frågor kommer då. Det är inte fel att säga att bara kärleken dog det kan man också göra. Men nu valde Johan att berätta sanningen för sina barn och så att han slipper gå och fundera på det. Jonathan frågar ofta mig om jag är kär i hans pappa. Och då svarar jag honom att jag alltid kommer älska hans pappa,honom och Benjamin. De är mina änglar och jag kommer alltid sakna dem när de inte är här.
Idag frågade Jonathan mig igen om han fick stanna och inte behövde åka. Jag hoppas att jag snart kan ge honom svaret nej du behöver inte åka utan får stanna här <3

Naglar och mina bonus barn

Jag har fått tillbaka min passion för naglar. Anledningen till att den försvann ett tag var för att mina händer inte klarade av att hålla i så små saker så länge som man behöver för att göra dessa designer. Men nu har jag fått tillbaka den och gör olika för att öva så att jag blir bättre och bättre. Jag kan inte behålla en design som ser kladdig och ojämt ut. Men nu har jag börjat få upp snittsen =) Här är lite designer som jag har gjort... Den första bilden är de jag gjorde igår och blev riktigt nöjd med. Funderar starkt på att köpa ett kitt med tippar och grejer så jag kan utveckla mina designer och sen så att naglarna är lika långa och samma utseende. Perfektion =)






Nu till det som betyder allt för mig. MIN familj. Min familj är något som alltid kommer i första hand. Jag prioterar aldrig mig själv framför min familj och jag skulle aldrig göra något för att skada dem. Men jag skulle gå genom eld och vatten för att de ska få det bästa som går att få. Och försöker någon skada mina BONUSBARN så ska de va beredda på att få ta konsekvenserna för det. Jag skyddar min familj och här hemma så bygger vår hemma miljö på tillit,säkerhet,minnen,kärlek och lek. I helgen förklarade Johan för Jonathan varför han inte bor tillsammans med hans mamma. Och det tror jag var väldigt bra för Jonathan att få veta för jag tror ingen verkligen har berättat för honom ordentligt innan. Men nu vet han. Och i helgen så sa Jonathan men du är ju gift med pappa. Nej det är jag inte. Men gift er då. Vill du att vi ska gifta oss fråga vi honom. Ja det ville han =). Vi ska gifta oss. Och då ska våra små änglar vara med och göra dagen ännu bätttre<3 Så ni som inte vet vad en underbar familj är välkomna hem till oss <3



Be aldrig ett barn att behålla en hemlighet!!

Hypotetiskt!

Barnet frågar pappan-Pappa varför gråter du?
Pappan svarar-Jag är ledsen för att den och den har varit elak. Och du får inte berätta för mamma att jag är ledsen! okej?
Barnet frågar-Varför får jag inte det?
Pappa svarar-För då kommer mamma och hennes kille tycka att det är roligt att jag är ledsen.

En sån hemligthet lägger man tame fan inte på sitt barn. Och man smuts kastar inte den andra föräldern på det där sättet. Dels säger föräldern till barnet att din mamma tycker om när jag mår dåligt. Vad ger det för signaler till barnet? Och sen att lägga en sån stor sak hos ett litet barn hur fan tänker man då? Inte tänker man på sitt barn i alla fall utan enbart på sig själv. Att ett litet barn ska gå runt och må dåligt för att föräldern inte kan hålla sin samman och uppföra sig på ett vuxet sätt är inte okej. För oss är det en självklarthet att barnen ska kunna prata om allt som händer och sker och detta för att de ska känna trygghet i hemmet. Att kunna berätta om sina djupaste demoner är tillit och trygghet. De ska våga berätta allt...Enligt mig vissar detta ytterligare en gång på ett sånt fruktansvärt stor brist på mognad. Ett barn kan inte gå runt och vara våra emotionella stöd! Vi kan inte belasta dem med våra vuxna bekymmer. Tyvärr får barn i vissa hem höra alldeles för mycket och detta skapar tankar och funderingar som ibland leder till dåligt beteende då de små liven inte vet varför eller vad det de nyss hörde innebär och hur de ska hantera det. De kanske bara vet att det skapar en känsla av obehag. Om man som förälder sätter sitt barn i denna situation så är det dags att agera för om man inte förstår att man inte kan göra såhär mot ett barn då är det en fara för barnet. Föräldrar ska skydda dina barn och lära dem rätt och fel. De lägger grunden för hela det vuxna livet och därför är det viktigt att lära dem rätt. Det visar också vad de har fått med sig hem ifrån i skolan och på andra aktiviteter. Och begå inte handlingar som ni inte kan stå för i efterhand!!



Dagen

I morse hade vi en lugn och skönt morgon med mys. Efter frukosten sprang pojkarna ut och lekte och efter en stund kom Jonathan hem och frågade om han fick följa med Tim och hans pappa som skulle åka och spela tennis. Självklart fick han det. Så medans Jonathan var borta så tog jag med mig Benjamin och gick till Benjamins farmor. Benjamin tyckte det var roligt att få komma iväg själv lite =)
När Jonathan kom hem ville han också komma till farmor så jag fick ett sms av Johan att han var på väg till Lena. Jonathan har ju fått friheten att cykla själv till farmor. Så han kom också dit och pratade lite en stund. På vägen hem så gick vi förbi Linus och Fia och självklart hittade pojkarna massor med skruvar och diverse saker som de bara var tvungna att ta med hem =)

Väl hemma lagade jag lite mat till oss alla då vi alla var hungriga. Johan har legat mest hela dagen då han har blivit sjuk. Efter maten så sprang barnen ut igen och har varit ute och lekt hela dagen.
Nu sittar hela min underbara familj här i soffan och myser till filmen Casper.

Jag skulle inte byta min familj mot något i världen.
Och ingen kan ta dem ifrån mig <3


konsekvensetik

Konsekvensetik är det något ord ni vet innebörden av? Ifall ni inte vet så kommer en lite förklaring här.

-bedömer en handling efter vilka konsekvenser den får. Det innebär att det endast går att bedöma i efterhand. Blev det goda konsekvenser gjorde man rätt. Blev konsekvenserna inte bra gjorde man orätt.

Alla människor ser inte sina handlingar hur det kan bli konsekvenser för andra. Och det är där det kan bli ordentliga problem. Om man inte förstår vilka kosekvenser ens handlande kan göra för en annan människa så är det dags att söka hjälp. Jag fick hjälp med detta när jag var 14 år gammal. Jag kunde utagera och detta ledde till att en annan människa vart sårad som jag inte ens hade avsikt att såra. Men den dagen jag förstod att mitt beteende skadade andra så var det dags att börja tänka om! Idag tänker jag väldigt noga innan jag öppnar munnen och väljer mina ord med försiktighet. Och jag är glad att jag fick den kunskapen när jag var så pass ung att jag var mottaglig. I äldre åldrar kan det vara svårt att få en människa att ändra sitt sätt att vara. Och ifall peronen i fråga är omgiven men "vänner" som säger att personens beteende är bra då är det näst intill omöjligt att ändra. Alla i min syskon skara har försökt hjälpa andra som fart illa och till slut har nog vi alla insett att vissa går bara inte att hjälpa vill de inte förstå problemet ja då är det inget att lägga energi på. Dock så finns det några jag aldrig ger upp på och det är barn. Jag skulle aldrig kunna ge upp kampen om att ett barn ska få det bra. För en gång var jag det barnet. Barnet som skrek efter hjälp men ingen lyssnade. Barnet som inte kunde sätta ord på mina känslor men något var fruktansvärt fel! 
i will always fight for the children!


Även om du skriker så pratar jag lugnt
Även om du gråter så har jag min åsikt
Även om jag inte är perfekt så är jag bättre.
Även om du svingar mot mig så står jag stark.
Även om du inte ser problemet så gör andra det
Även om du inte vill ta till dig så gör du det ändå


Trevlig helg =)





Det är fredag

 

 

Ja underbara fredag är här!! Tre härliga dagar med mina underbara änglar <3


skvaller/underbara events med barnen <3

Fick till min vetskap att en människa gjort bort sig rätt så ordentligt. Personen i fråga hade ett beteende ungefär som en 15 åring. Detta är en mamma som man ibland undrar hur fanken hon tänker när det kommer till sina barn.
Ett av barnen hade en aktivitet och barnet fick inte komma på aktiviteten. Pappan frågade om han fick hämta barnet för att köra barnet till aktiviteten och sedan hem. Pappan fick till svar NEJ!

Det kom snabbt tankar som att det egentligen inte handlade om att pojken inte kunde gå utan mammans problem med pappan. Detta är det jag menar med en 15 års beteende. Och det stämde på pricken!
Mamman i fråga trodde att hon kunde straffa pappan men det ända hon gjorde var att straffa sitt egna barn! Hur fanken kan man göra så mot sitt egna barn och sen sitta och säga att jag gör ALLT för mina barn?
Att göra allt för sina barn hade i det läget låtit barnet åka för att BARNET hade tyckt om det. Men istället valde mamman att enbart bry sig om sitt egna agg gent emot pappan! Det säger mycket om hur mogen personen i fråga är. Sitt egna agg var viktigare än sitt barns lycka!!! Idioti!!

Aja igår var vi ju på två mysiga events. Först var vi på Benjamins dagis där vi grillade korv och gick tips promenad med barnen. Efter det blev det att åka hem värma på köttfärs såsen och lite makaroner. Pojkarna var ute och lekte tills maten var klar och när den var klar så åt vi lite och kl 6 så var vi i valla för att ha mys med Jonathans klass och B-klassen. Alla föräldrar var där och vi hade super trevligt. Fikade med bullar och yoggi. Barnen sprang runt och lekte fram till strax efter kl 7. Under tiden vi satt där så kom en mamma fram till mig och berättade att hennes son hade velat leka med Jonathan men de har inte vetat vart vi bott eller haft nummer. Men nu har vi bytt nummer och vet också vart den andra bor så nu kan pojkarna leka. Pojkens mamma och jag har pratat en hel del förut då hennes son också går i fotbollen som Jonathan gick i och de umgicks en del där också. Men super kul mera vänner till pojkarna!!!
Vi var hemma vid 19,15-19,30 och då åkte båda pojkarna i säng på en gång. De somnade som inget efter allt spring i valla. Jonathan såg ut som om han hade tagit en dusch när vi åkte från valla. Han var genom svett =)
Skitiga barn en bra dag och ett lyckligt barn =)

Bilder



Kolla allt folk! Det var fullt överallt med glada barn och skrattande föräldrar =)
Ha en bra dag alla läsare



Lunginflammation

I söndags kände jag mig väldigt öm och hade fruktansvärd värk i kroppen. Måndagen började jag hosta. Och tisdagen var jag sängliggandes hela dagen. I tisdags kväll så kunde jag inte hålla tillbaka utan då kom tårarna. Jag hade så fruktansvärt ont i revbenen samt i magen från alla host attacker. Min underbara älskling låg och strök mig i håret och höll om mig. Igår övertygade han mig att ringa till 1177. Jag ringer/går inte till läkaren om jag verkligen inte måste. Men jag hade svårt att andas också under dessa dagar och började ibland hyperventilera för att få luft. Väl hos läkaren igår så fick jag göra snabb sänka vilket visade 67. Om man är frisk har man ett sänka på 10 eller mindre. Över 50 så är det något baktriellt. Och läkaren misstänkte lunginflammation men var inte säker med tanke på att mina luft vägar var ansträngda. Jag fick andas i maskin i två omgångar för att försöka få mina luft rör mer vidgade vilket fungera hyfsat tyckte jag. Efter det skrev hon ut pencillin samt de två astma mediciner som jag haft tidigare. Jag måste också kontakta vc för att se om jag fått tillbaka min nedrans astma som jag blev av med när jag var på sista kontrollen vid 18 års ålder. Men nu hoppas jag bara att det blir bättre med pencillinet som jag ska äta 3 gånger om dagen i 7 dagar.

I eftermiddag ska vi på avslutnings mys både på dagis och sen på ett annat ställe som Jonathans skola har anordnat. Tur att man har bil så vi kan vara på båda och inte missa någons avslutning! Vi får se om jag orkar följa med men det gör jag säkert bara jag fåt en liten filt att sitta på för det blir inget lek för mig inte! Idag känns det som om en hammare slår mig i huvudet varje gång jag ställer mig upp och som om jag ska svimma. Så måste resa mig väldigt sakta och ha något att håla mig i när jag går. Känner mig som Agda 99 år!


Så nu ska jag lägga mig och vila ett tag till för att hoppas att jag blir lite bättre snart.
Vi får se när jag får ork att blogga igen. Men nu vet ni varför jag inte skriver så mycket i alla fall.
Ha en bra torsdag alla läsare =)


synd om mig

Jag har gått och blivit sjuk IGEN! Mitt imunförsvar är lika med obefintligt och har varit det sen jag fick fibromyalgi. Jag är mer liggandes med förkylningar och skit än att jag är frisk vilket gör en skapligt irriterad med tanke på att då kan jag inte göra min rehabilitering. Nu har jag feber och hostar som en galning. Det började i söndags med att jag hade ont i kroppen något extremt. Sen somna jag och sov bort 2 timmar och då visste jag att det var påväg. Och igår så var det längre inte ett kanske utan jag var snorig och hostig. Jag känner min kropp så väl så jag vet när det är på gång något. Tog febern nyss då jag kände mig febrig och visst hade jag fått feber också! Så idag blir det VILA med stora bokstäver. Kommer bädda ner mig här i soffan och ligga här tills mina sötnosar kommer hem idag.

Jonathan sken av glädje idag då de ska på utflyckt med skolan till gamla linköping. Jag berättade också för Jonathan att där de ska köpa godis den affären har min farmor haft i måååånga år men tyvärr sålde hon den för ett par år sen då hennes kropp börja ge vika. Men Jonathan sken av lycka med all fika han fick med sig. Inte en chans att han kommer gå hungrig kan jag säga =)

Nej nu ska jag stänga ner denna dum burk och titta på den andra burken. Vore skönt med någon som tog hand om en nu och skötte allt man ville under tiden man inte orkar lyfta en arm.
Hoppas ni alla får en bra dag i alla fall!!
Ann är en zombie idag!







naglar hår och något som får en att tänka till....

Jag har blivit mer och mer ordentlig med mitt utseende. Jag har nu mera börjat plocka mina ögonbryn som jag förut rakade då jag var himla pipplig. Men de har fått en fin form och nu håller jag efter dem. Jag har också fått tillbaka motivationen för att måla mina naglar. I fredags såg dem ut såhär..


Och idag gjorde jag en design som jag blev lite nöjd med men som inte passar nu när inte naglarna är lika långa. den såg ut såhär..

Sen bestämde jag mig för att färga håret. Men inte allt utan hälften till rött!!
<----Före  Efter---->


Nu till det som får mig att bli bekymrad. Idag en stund efter att Jonathan kom hem så badade pojkarna. Efter en stund ropar Jonathan att johan ska komma. Johan går in till pojkarna och då säger Jonathan -För att va tuff så ska man spotta och vara elak mot andra!
Jag stod ute i köket och tappade hakan när jag hörde det. Jag blir arg att någon ens försöker tutta i Jonathan dessa dumheter och här hemma är det inte okej alls att vara dum mot någon eller att spotta. Båda sakerna är helt oacceptabla och ska inte förekomma. Vilket vi informerade honom om!
Hur kan man tycka att det är okej att ens barn säger såna saker och inte minst gör dem?

Underbara människor/Party

I lördags vid kl 3 så blev vi hämtade och åkte mot hotellet i Katrineholm. Efter att vi hade checkat in och lämnat våra väskor på våra rum så möttes vi på Per och Gunillas rum (per är Johans pappa och Gunilla Johans pappas fru) Men det var inte bara vi fyra utan Pers bror Åke och hans fru Inger var där också. När alla var samlade så tog vi en liten drink och pratade en stund innan vi skiljdes åt för att göra oss i ordning inför partyt. I fredags så var jag och älsklingen på ikano för att hitta lite kläder till just denna dag. Älsklingen hitta en skit snyggt linne till mig som var skrikande blå och i stolek 34!! Och till honom blev det en snygg picke tröja i färgen röd.

 

Såhär såg vi ut =)

 

Vi åkte från hotellet vid kl 17,40 och kom precis innan 18,00 till festen. Nervositeten började krypa i mig med tanke på att jag inte träffat många ifrån denna släkt. Värd och värdinna som fyllde Inger och Glenn de har jag ju träffat förut och Inger och Åke. Men sen var det alla dessa andra människor som jag nu skulle träffa. Vi hälsade på de som var där och alla verkade trevliga. Jag ställde mig bredvid min älskling och hans pappa. Johan var så söt när han presentera mig för alla som sin sambo.  Och för varje gång sträckte jag på mig en centimeter till. Sen berättar Per att det är bords placering… PANIK…..Och vad gör då min älskade sambo? Jo han gick och kollade upp placeringen och vi satt mitt emot varandra! Maten var underbar sommar buffé med dricka så som vin,öl,cider vatten m,m Under sittningen var det snaps visor och sång som framfördes av två av Johans kusiner Sofia och Fredrik. De fick mig att få gåshud!!

Efter maten så fick jag möjlighet att prata med alla ifrån Johans släkt och jag tror aldrig att jag hört så många människor berätta vilken underbar människa jag är!! Johans farbröder berättade klart och tydligt för Johan att han skulle vara rädd om mig och ta hand om mig för jag var en tjej man behåller och att såna som mig var sällsynta. Så underbara människor och jag hittade många trevliga som jag ska se till att vi tar med barnen så de får träffa. De tyckte också det var fantastiskt att jag brydde mig så mycket om de små änglarna. De sa att det lyste lycka i ögonen på mig när jag pratade om dem. Och jag älskar de små änglarna och kommer alltid skydda dem och älska dem som om de vore mina<3

 

Johan och jag var de sista som lämnade festen och då var klockan 02,40 när vi åkte hemåt. Det var trevligt att för en gångs skulle njuta till fullo och inte ha bråttom hem som vi annars har. Jag och Johan brukar alltid va hemma vid 11 men i lördags så hade vi verkligen inget att skynda till utan bara att njuta av trevligt sällskap. Vi dansade skrattade och mös under hela kvällen. Och vid 03,40 så somnade jag i en underbar hotell säng tillsammans med mitt livs kärlek. På morgonen så åt vi en underbar buffé frukost och sen la vi oss och vila en timme innan vi åkte hemmåt igen. Det var en underbar resa och snart igen ska vi åka mot katrineholm och vingåker för att besöka alla dessa underbara människor igen!!

Tyvärr så fick jag som vanligt stå mitt kasst efter att ha njutit av livet. Så fruktansvärd värk i båda handlederna och mitt vänstra knä. Men det var värt varje sekund av lycka och glädje denna lördag. Och jag skulle inte tveka en sekund att göra om det igen med dessa fantastiska människor.

Idag är det Måndag och våra änglar kommer äntligen hem och det ska bli underbart att se dem igen och få ha dem nära. Snart är de hos oss i två veckor i sträck.. Underbart<3

 

 


party party

Japp nu ska vi åka om 5 min och vad gör jag jo skriver till er mina underbara läsar =)
Idag ska jag och älsklingen njuta till fullo. 100 års kalas och en natt på hotell.. Ha en underbar lördag alla så får vi se om jag har lite galna bilder till er i morgon =)



100 års fest..och pratar bröllop

I morgon ska vi åka iväg till katrineholm där vi ska cheka in på hotellet och sedan göra oss i ordning för att gå till 100 års festen som vi är bjudna på. Det är nu ska vi se så jag säger rätt ;) Johans pappas syster och hennes man som ska ha festen. Jag tror det är Glenn som fyllt 50 och att Inger fyller snart 50. Så vi ska på fest hos dom och stanna över natten som sagt på ett hotell.. Mysigt!!!!
Idag har jag tagit mig i kragen och gjort mina naglar inför i morgon!! Blev riktigt nöjd med dem! Och såhär blev resultatet. Jag hatar klet och kladd det ska vara snyggt och klint.. Och det blev dem..

Igår prata vi bröllop här hemma. ååå så mysigt.. Bara tanken får mig att vilja skrika av glädje =) Tittade på lite klänningar vilken tycker ni?


Detta var min favorit men valet skulle va svårt :P Men skulle vilja ha en smal vacker klänning. Förstår mig inte på de jättte stora sakerna.


Nej nu ska jag sätta mig på altanen och ta en cigg och konstatera ytterligare en gång till att det här vädret inte borde hålla i sig hela dagen =)
Trevlig fredag