Softar

Mina älsklingar är iväg och shoppar massa kläder till pojkarna och jag valde att stanna hemma och vila så länge så tänkte snart lägga mig en stund. Sandra tittar förbi vid 13 tiden med så blir inte att sova länge. Har heller ingen aning om när älsklingen kommer eller johans pappa och hans fru heller. men det är väl något som märks under dagen. Nästa vecka ska jag se om jag kan få karln att va med på lite kort och använda nya fjärrkontrollen till kameran =) Vill ha massa bilder på oss tillsammans. Men vissa blir nog inte publicerade utan enbart för privat bruk ;)
 
Helgen har sprungit iväg den med så ska ta vara på det som är kvar av de.
Ha en bra dag alla

Irriterande

Igår la vi oss skapligt efter att ha tagit hand om allt. Dock så snarkar min älskade sambo så om jag inte somnar innan honom så är det 90% säkert att jag får gå och lägga mig i soffan eller om barnen inte är här så tar jag Jonathans säng. Och igår somna han före mig så jag gick ner och la mig i soffan. Och jag somna till men vakna en timme senare och sen kunde jag inte sova mer så låg och blängde i taket hela natten. Benjamin kom upp två gånger så jag stoppa om honom annars låg jag i soffan och var irriterad över att jag inte fick sova. Men sov två timmar för en timme sen vilket var skönt så jag orkar med eftermiddag med karln ;)
 
Blir intag av kaffe och sen gå och hämta Jonathan. Och strax efter det kommer mina andra älsklingar hem<3
Trevlig helg alla läsare <3

Hur kan...

Jag forfarande va trött? Jag gick upp i morse som alltid kl 7 okej strax efter ;) Satte mig i soffan och drack kaffe och kolla nätet som jag alltid gör på morgonen. Kände att jag hade väldigt ont i nacken men inget allvarligt. Vid 1 tiden gick jag upp till sängen och la mig och läste tänkte för att fördröja tiden liiiite. Somna och vakna igen vid halv tre. Nu börjar processen om kaffet ska intas och nätet kollas.. Men om ca 1 timme är alla mina älsklingar hemma så blir inte att sova mer förens ikväll då man ska sova. Sov mycket bättre i natt med så förstår inte att jag är så trött men inte hela världen.
 
Jag har en fundering.

Min son Noah har kommit upp mer och mer på senaste tiden. Och det var precis som jag sa när jag blev gravid att från och med den dagen så hade jag inte bara mig själv att skydda eller ansvara för utan också min son. När jag växte upp så använde väldigt många min avlidna mor emot mig för att såra eller trycka ner mig. Nu är det min son istället. Och de som har kommenterat min blogg genom åren med elaka kommentarer angående saker jag skriver men att använda min döda son som en pjäs i spelet är det okej? Var det verkligen nödvändigt alls? Har ni människor inget sunt förnuft eller talförmåga så ni måste använda det gent emot mig?
 
Sen har vi de människorna som valde att lämna när jag misste Noah. Jag har full förståelse för att andra hade svårt att hantera det och inte visste vad de skulle säga m,m Men att lämna och sen komma med bortförklaringar eller anklagelser att jag inte hörde av mig m,m det visar mig bara ännu mera vilken liten förståelse ni måste ha. Jag misste mitt barn det var inte så att jag satt hemma och jubla av glädje och ignorera folk. Jag misste mitt barn och jag hade den värsta smärtan i mitt liv. Jag födde min son den 26 mars kl 16,03 och vi åkte hem samma kväll då jag ville hem. Dagen efter så hämta vi pojkarna och jag var tvungen att sätta allt som hände dagen innan åt sidan och hålla ett vuxet och bra beteende gent emot barnen vilket jag också gjorde så de inte skulle märka något då det är inget två små barn bör veta om då de aldrig kan förstå utan det kan bara skapa tankar och oro. Jag var den vuxna i denna situationen! Jag gjorde det jag kunde! Jag gick igenom detta! Jag bar smärtan! Jag förlorade min efterlängtande son!
Ingen av er har rätt att döma mig eller säga något nedvärderande angående de då ni inte gick igenom de JAG gjorde de.
 
Nej nu ska jag avsluta mitt kaffe kama till håret så jag ser vettig ut när jag hämtar Jonathan så han slipper skämmas ;) Ha en bra torsdag! i morgon får jag hem alla mina älsklingar i två hela dagar UNDERBART längtar <3 familje tid <3
 

förhållningsätt

Jag har i stor utsträckning väldigt bra förståelse för folk och deras sätt att agera om det har ett bra resultat. Jag har också väldigt lätt för att dra slutsattser med vad deras mål med deras handlingar är. Men när ens personlighet ändras till raka motsattsen mot tidigare så blir det enbart falskt.
Först så kastar man så mycket smuts man kan hitta på en person/personer sen två sekunder senare så smörar man och säger att man önskar dem en bra dag eller skriver kram m,m
Om en person precis innan detta har betett sig väldigt illa och sedan skriver kram det blir enbart skratt retande och ironiskt samt falskt. Detta för mig blir en frågeställning om personen ifråga har en personlighets klyvning eller undra vad problemet ligger eller om det enbart handlar om falskhet för att framstå som bättre?
You dont fool me!
 
Jag har skrivit det förr och mig får man inte hur många chanser som helst med. Jag har lärt mig genom livets gång att du kan inte förändra en annan människa men du kan ändra ditt förhållningsätt till de personer som inte har den karatär eller ett korekt agerande. Betyder det att jag ändrar vem jag är? Nej bara mitt förhållningsätt till den personen och det går inte över på det falska planet utan håller det på en neutral nivå. Det fungerar inte att kasta skit på mig och sen tro att jag ska underlätta för en obetydlig människa för att personen inte kan få ihop sitt liv och då tror att en annan ska passa upp på dem.
No Way.
 
Nej nu ska jag gå och hämta Jonathan så att han får komma hem och leka med sina vänner <3
Ha en bra kväll alla <3
 
 
 
Ps: Blev visst att posta detta efter att jag hämtat honom och gjort en massa annat efter.. Snart kommer mina två andra älsklingar hem <3

Kan inte säga det bättre..


Hello al my readers

Ja jag är lite förvånad vilket bra humör jag är på trots att knappt har sovit alls i att. Jag har haft en sån där dålig natt då man somnar och vaknar somnar och vaknar och så ligger man bara och vänder och vrider. Och strax efter 5 så kunde jag inte somna om igen utan låg vaken och va sjukt irriterad över att jag inte fick sova då jag kände mig sjukt trött. När klockan ringde gick jag ner till Jonathan för att mysa med honom och se till att han blev klar till skolan. Så fort jag kom ner vart jag pigg och humöret blev kanon. Efter att jag lämnat honom har jag tagit en cigg på altanen med en kopp kaffe och njutit. Det var faktiskt okej värme ute så länge man klär sig rätt. Så där satt jag och filofisera (stavas de så?).
 
Jag skrev ett inlägg igår men då det kom något emellan så la jag det i utkast se om jag kan skriva klart det senare för att sedan posta det för er. Handla lite om att byta sitt förhållningsätt men inte sin personlighet.
 
Igår kom våran fjärrkontroll till kameran som jag beställde i söndags kväll se om jag kanske kan pröva den lite senare sen men lovar inget. Men att den var trådlös och enbart kosta 69:- var helt okej.
 
Nu har jag tagit hand om hemmet. Renbäddat hos alla och det skiner igen om golven =)
 
Ha en bra dag alla

fika/möte

Höll på att skriva samma rubrik som på det tidagre inlägget. haha
Som sagt åkte till stan lite tidgare än jag tänkte idag tog en sväng in på hm och köpe en smink borste samt en smink penna jag kände att jag behövde ;)
Skulle vilja ha ett sånt här kitt..
 
 
Men det får jag önska mig i jul klapp kanske eller om jag blir för sugen och köper ett själv =)
När jag var klar på hm så kom min snutta och vi gick och fika och prata om det vardagliga livet. Vi är så lika som jag har skrivit förut så det är så skönt att prata med henne för hon förstår verkligen vad jag pratar om. Efter fikat tog vi en kort sväng på stan innan det var dags för möte. Jag fick de svar jag trodde så nu får vi se vad jag gör med dem....Blir en kort funderare och sen agera..
 
Intressant att man duger ibland till folk när de inte kan lösa sina egna liv men annars är man inte värd skiten under deras skor. Vårt liv baseras inte på någon annan än oss i familjen och det blir det ingen ändring på. Vi fyra är de viktigaste och alla andra kommer sen. Nu ska jag tvätta av ansiktet och sen göra en ansikts mask och gå och lägga mig. Sjukt trött efter en dag med fulle rulle så sängen lockar på mig. Hoppas ni haft en bra dag det har jag och tack älskade snutta för att du följde med mig idag.
Och idag blev våran familj komplett igen <3

Möte och fika

I morse vakna jag vid 9 tiden. Gjorde min dagliga rutin med kaffe och sitta i soffan och vakna till. Nu har jag gjort i ordning mat till mina sötnosar så de bara kan värma när de kommer hem. Själv ska jag åka ner till stan för en fika och sen ska jag på ett möta. Min snutta följer med mig på mötet vilket känns skönt ifall jag glömmer vad som sägs.
Om man skulle ta och sätta på ansiktet nu så man ser skaplig ut när man ska iväg ;) ha en bra dag alla

Underbar helg

Har haft en underbar helg med min älskling. Mys tror jag har varit huvud aktiviteten i helgen. Idag somna vi i soffan istället inslingrade i varandra<3 så himla mysigt <3
På kvällen/eftermiddagen så var vi bjudna till Johans mamma på mat så vi har varit där och ätit en kanon go gryta och pratat strunt och skrattat. Nu myser vi i soffan älsklingen spelar tv spel och jag kollar nätet.. Ska gå ut i köket och hämta chipsen och moffa i mig lite...
I morgon blir det möte på eftermiddagen och sen kommer våra älskade sötnosar hem igen <3
trevlig kväll

Med och utan smink!

Jag skrev ju om en tjej som jag tyckte var modig och la ut sig själv på video utan smink. Jag tänker inte lägga ut någon men bilder på när halva ansiktet är sminkat och det andra osminkat för att ni ska få se skillnaden. Jag vet att jag inte döljer alla små prickar men jag vill heller inte över sminka så det ser ut som man spacklat ansiktet eller har massa löst puder m,m Förra året fick jag ett present kort av min älskling på kicks men då jag inte använde det så köpte jag en parfym som älsklingen använder (älskar den doften på honom grrrrr) och då fick jag med en maskara och en concealer. Jag prövade concealern i förr går och jag ÄLSKAR den bara ett problem! Den kostar 500 kr!!
Får se om jag lägger pengar på att köpa en sån eller om jag hittar någon annan till ett bättre pris.
 
Så här kommer lite bilder...
 
  <----- Utan smink
 
<----- Med smink
 
 
 
Ena halvan (vänster)  av ansiktet sminkat och andra halvan inget smink  Syns väldigt stor skillanad trots så lite smink jag använder. Har mycket kvar att lära på smink fronten men läser nästan dagligen om det för att lära mig nya tekniker och utföranden för att få det bättre. Jag har vissa ärr i ansiktet från finnar som funnits sen tidigare också som inte är några favoriter. Om ni också tittar på höger sida av min näsa så ser ni att den är större och sned. Detta pga att jag fick näsan avslagen för ett par år sedan och den blev inte riktigt rak trots att jag var inne och försökte återställa den.
I fredags gjorde jag en ny frisyr också tyckte den blev rätt häftig det är också ett område jag läser mycket om för att lära mig att göra nya saker med håret en det samma gammla vanliga.. Funderar på att färga det i något galet också så det blir en ordentlig förändring =)
 
 
 
Idag har varit en mys dag igen ;) Jag vakna i morse av att älsklingen sa att klockan var 10 men inte ville jag gå upp för det haha jag övertala honom på ett mysigt sätt att ligga kvar en stund till. När vi sen gick upp så mös vi ihop oss i soffan och drack kaffe och njöt av varandras närhet. vid halv 2 tiden så gick vi upp till sängen då jag skulle ge älsklingen en massage då han hade ont i nacken. Jag gjorde det och efter det la vi oss och myste i sängen. Insvepta i varandra och njuter av varandra så somnar vi både och vaknar kl 4 igen. Ingen av oss ville gå upp men det gjorde vi och sen har myset bara fortsatt. Nu sitter vi i soffan och kollar på avatar som går på tven. Så fortsätter mysa nu. I dag ringde älskade lilla prinsen och sa god natt till oss man blir så glad när de gör det och de är sååååå gulligt<3  
 
ni får ha en trevlig kväll för det har jag kan jag lova <3

Ego time =)

Idag var jag uttråkad så jag tog fram kameran för att försöka få till någon bra bild och det blev ett par jag vart nöjd med. Dock så är de inte så varierande... Se om jag kan ta lite i lite olika miljöer en annan dag när det inte regnar ute och så vidare... här kommer några =)
 
 
 
 
Jag har fått intresse för smink nu mera då jag har läst en hel del om det så prövar mig fram sakta men säkert och ser vad som passar just mig. Det är ju så att alla kan inte ha samma sminkning då man passar i olika saker.  Jag har fått en "okej" form nu på mina ögon bryn.. skulle vilja ha en v båge men det är svårt då mina ögonbryn inte är speciellt tjocka så svårt att forma... Men som sagt nöjd med dem och till och med älsklingen la märke till dem ;)
 
 
Då jag har finnig hy så kan jag inte ha vilket smink som helst eller täppa igen porerna. Jag har börjat med ordentlig rengöring m,m men ibland blommar det upp och det ser ut som hela Finland har flyttat in i mitt ansikte. Men jag hittade en tjej på youtube som jag tycker är FANTASTISK. Hon visar sig utan smink trots att det verkligen tar emot för henne då hon skäms. Hon har allvarliga problem med acne och visar hur man ska sminka sig för att dölja dem. Hon är jätte duktig och jag ger henne all beröm som visar sig utan smink!
 
 
 
Jag sätter mig ibland och läser igenom min blogg för att se vad jag skrivit under veckorna. Jag ber om ursäkt för så mycket fel skrivningar men det sker ofta när jag bloggar från telefonen och inte alltid är uppmärksam på vilka ord ordlistan väljer. Ska försöka bli bättre på att kolla min stavning ;)
 
Snart kommer min älskling hem och det är dags att ta helg. Vi får se vad vi ska hitta på eventuellt prata vi om att åka iväg och äta någonstans men vi får se.. Idag är jag sjukt stolt över min älskling också då han har gjort något underbart.. Vi saknar pojkarna här hemma men snart är det måndag och de kommer hem igen<3
 
Ha en super trevlig fredag alla

En **** bra dag =)

I morse vakna jag på det bästa sätt man kan göra ett gulligt sms av min älskling som löd följande
-När ska sockertoppsnutten min vakna? ääääääskar dig kyss
 
Bara det fick mig att va på bra humör sen har dagen bara rullat på och jag har fått en del gjort. Hemmet skiner och är rent och fint. Tvätten är omhändertagen och lagt där den ska vara. Jag ska snart ta en dusch hade tänkt hinna med det innan älsklingen kommer hem men som det ser ut nu blir det knapert ;) måste ju vila i mella då kroppen inte är van vid att göra så mycket men jag kör tills jag stupar ;)
Tror vi skulle åka och slänga lite skräp som samlats i förrådet på framsidan idag när älsklingen kommer hem men det kan ju bli ändrat..
Nej nu måste jag verkligen duscha!!!
 
Ha en bra dag alla <3
 

mys med snuttan

Idag vakna jag skapligt och då min snutta skulle på ett möte så skicka jag ett "lycka till" meddelande. Nu sitter jag hemma hos henne. Då hennes möte blev inställt så bestämde vi att jag skulle komma till henne. nyss åt vi frukost och nu ska vi bara mysa och prata strunt..trevlig dag <3

Ett uppvaknande

Igår fick jag fruktansvärda bröst smärtor och fick åka ambulans in till sjukhuset. Det togs allt från lever prover till lung röntgen men de kunde inte hitta någon förklaring på varför. Så jag fick åka hem. Jag har ingen aning om varför mitt hjärta helt plötsligt började smärta och jag hade svårt att andas. Men det fick mitt att vakna upp ur en bubbla som jag levt i ett tag. Och ibland behövder det ske drastiska saker för att man ska vakna upp och inse saker och ting. Detta har inget med det jag har gjort eller liknande utan snarare framtiden. Det var hemskt att uppleva smärtor kring hjärtat och inget jag vill uppleva igen vilket gör att jag måste ändra saker och ting så att det inte sker igen. Bättre kost m,m
 
Nu har jag städat nedervåningen och gjort fint här nere och sen ringt lite samtal som jag var tvungen att göra så nu kan jag bara slappa. Kanske ska dra fram snabel draken senare men nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och vila lite.
 
Hoppas ni alla har en bra tisdag!
 
 

mitt hjärta krånglar

Idag somna jag efter att ha lämnat Jonathan på skolan vaknade igen vid 12 tiden..åt lite drack kaffe och sen fick jag ordentliga bröst smärtor. Ringde 1177 och de koppla mig till sos och då skickade dem en ambulans direkt. Så nu har jag suttit här sen klockan 2! Älsklingen mötte upp mig när ambulansen kom till akuten. Nu väntar vi på röntgen svaren av lungorna.

mmmmm

Så skönt det är att va hemma igen. Har varit iväg som jag skrev tidigare till Johans pappa. Mycket trevligt men jag är så trött så ögonen går i kors längtar efter min älskade varma säng men tills jag får krypa ner i den så får jag mysa i soffan med min familj och en varm filt. Skriver mer i morgon för nu somnar jag snart ;)
Trevlig kväll<3

Att få ansvar och privilegium / min familj är bäst <3

Denna vecka har varit lite huller om buller. Jag har sovit kast fram till i torsdags natt vilket har gjort att jag inte haft någon ork i princip alls. Både måndag och tisdagen sov jag hela dagen tills min familj kom hem för att orka med mat och alla bestyr.
Men en dag efter att ha lämnat Jonathan på skolan så tog jag en promenad i det sköna morgon vädret. Kände att det var verkligen underbart att komma ut och röra lite på sig och njuta av vädret med.
Förr gick jag och älsklingen alltid ut och gick på barn lediga veckor men nu på senare tid har vi inte kommit iväg alls. Men se om den kommande vecka kanske ger tillfälle för ett par promenader.
 
Jag har skrivit tidigare om privilegium. I fredags så fick Jonathan ett sådant efter mycket bra uppförande. Nu har han fått en alldeles egen lap top (dator). Han blev så glad så att hela han sken av lycka och stolthet. Jag har installerat kalle kunskap som är ett väldigt bra lärande dator spel. De får lära sig bokstäver,matte, olika kombinationer samt olika former. För vi anser inte att barnen ska sitta och spela en massa skit spel där man inte lär sig annat än att döda och annan skit. Nej här kör vi på inlärning och han älskar det. Det finns för alla olika klass nivår dessa finns.
 
*Förskolan
Övningar i de spelet
  • Enkel matematik
  • Subtraktion
  • Addition
  • Ordna
  • Sortera
  • Färg
  • Form
  • Poblemlösning
  • Bokstäver
  • Samband och verkan
*Skolstart
  • Matematik
  • Färg och form
  • Rim
  • Mått
  • Samband och verkan
  • Läsförståelse
*Ettan (klass 1)
  • Matematik
  • Räkna med pengar
  • Öva läsförståelse
  • Ordförråd
  • Problemlösning
  • Samband och verkan
  • Bilda mönster
  • Rita och animera
*Tvåan (klass 2)
  • Matematik
  • Ordna och sortera
  • Öva läsförståelse
  • Ordförråd
  • Problemlösning
  • Samband och verkan
  • Talmönster
  • Klockan
  • Synonymer
Matematik
 
Färdigheter
  • Addition
  • Följa muntliga instruktioner
  • Färger och mönster
  • Antalsuppfattning
  • Taluppfattning
  • Geometriska figurer
  • Siffror 1-20
  • Rumsuppfattning
Aktiviteter
  • Öva på mönster i underjorden
  • Räkna ekollon på bron
  • Sortera knappar med Kurt
  • Bygg bubbeltorn med sjöstjärnorna
  • Måla med Karl Kungsfisk
  • Spela finns i sjön med krabborna
  • Räkna ädelstenar
  • Odla lejonblommor
Geografi
  • Kontinenter
  • Länder
  • Städer
  • Berg
  • Hav och sjöar
  • Språk
  • Amerikanska stater
  • Miljöer och dess omgivning
  • Djur
  • Sport
  • Kultur
  • Traditioner
 
Många olika spel och allt för att lära barnen och utveckla deras kunskaper. Tycker det är ett kanon spel för att det handlar enbart om utöka barnens kunskap och det är lätt för barnen att hantera spelet och ta sig till de olika testerna m,m
Men som jag skrev förut så är detta en privilegium så om Jonathan missköter sig tas datorn bort och han får börja om från början igen och förtjäna att ha den. Så länge han sköter sig så har han en egen dator som han kan använda. Men det är också så att han får inte sitta tim tal vid den utan en stund per dag och den ska inte ersätta att leka med kompisar men det har den inte gjort nu och han fick den i fredags så det är nog ingen fara.
 
I fredags så mös hela familjen i soffan och kollade på filmen  pirates band of missfits. Väldigt rolig film för att va en barn film. Är ingen stor fantast av barn filmer inte dagens i alla fall som inte lär ett dugg utan i vissa mummlar dem eller nynnar förstår inte poängen alls. Vad hände med björnes magasin med Robert Gustavsson som en annan såg när man var liten??
 
Lördagen var en mys förmiddag hemma och eftermiddagen spenderades hos Johans bror Linus då hans sambo Fia har fyllt år så vi var där och åt god tårta och prata strunt. Sen åkte vi hem. Älsklingen satte upp en ny hylla i Jonathans rum och jag satte upp tre tavlor som bara stått och sen tände jag massa ljus överallt och satte på lite romantiskt musik och så gick vi runt och bara mös allihopa. Vi åt kvälls mat framför tvn och vid halv nio tiden var det dags för minsta sötnosen att lägga sig. Och Jonathan la sig vid 9 tiden.
Jag och Johan satte  då igång pirats of the carabien och efter den gick vi upp och la oss och somna rätt så fort båda två...
Nu har vi haft en mys morgon och jag ska hoppa in i duschen för vi ska åka till Johans pappa och hans fru för att fira henne då hon fyllt år. Så idag blir det också att åka iväg. Längtar dock redan tills jag får komma hem igen då jag är sjukt trött...
 
Trevlig Söndag alla
 
 

Barns skolgång och föräldrars del

Varje år börjar tusen tals om inte miljontals barn i skolan. Att börja skolan är något som både är stort men också en liten skräck för barnen. Tankarna snurrar i deras små huvuden "hur ska det bli nu" Kommer jag passa in" Kommer jag klara det" m,m
Alla dessa tankar kanske inte kommer ut i det fria utan är något de går och bär på inom sig och som vuxen borde man ha koll och fråga barnen angående hur det känns och vad de tänker angående det som komma skall. Men detta innbär inte att man ska plåga dem med frågor jämt för då kommer det bara bli strunt av det hela.
 
Men något som jag avskyr att se när jag är på skolan är när vissa kommer försent med barnen VARJE dag! Om man nu kommer försent varje dag så kanske man borde ställa om klockan så att man hinner i tid. Jag förstår heller inte hur det blir med föräldranas jobb de måste ju med komma försent varje dag vilket jag antar att inte arbetsgivaren uppskattar. När jag lämnar så är vi på skolan ca 10 i om inte innan. Men då jag skriver tider läser lappar och ibland vill prinsen visa saker så går jag där ifrån vid ca hel några minuter över kanske. Och då möter jag allstå vissa föräldrar varje dag påväg in och då har lektionen redan börjat MORRR
 
För ett par dagar sen fick jag höra det värsta jag hört tror jag jag citerar
-Skolan tycker det är okej att jag inte visstas på skolan då jag ringer varje dag. Och de sa att det finns de föräldrar som aldrig visar sig på skolan som de inte ens har sett så det är okej.
 
YOU SAY WHAT!!???
Menar folk allvarligt att de inte går till skolan och hämtar/lämnar sina barn någonsin? Jag blir rasande! Hur ska barnen kunna visa det de gör i skolan eller få vara stolt över det de har gjort om inte deras föräldrar visar intresse och tar sig tid att titta på det de gjort i skolan? Tror ni allvarligt att barnen bryr sig om att ni ringer och pratar med en fröken? Det är inget för dem i gemnförelse med att komma dit säga hej och de får visa vad de har gjort och är stolta över. Behövs det varje dag? Nej det tycker jag inte men att aldrig visa sig och sen ha ett barn som inte känner att de presterar lika bra som alla andra och sen aldrig visa intresse och komma dit och titta kan ju knappast göra annat än o stärka deras tankar, Och detta speciellt om föräldrarna går in på skola/dagis hos någon annan av deras syskon och det väcker också tankar om varför de inte kommer till just hon/hans skola.
Om barn har bonus människor i sitt liv tex deras ena förälder träffar någon ny. Denna nya person hämtar barnet på skolan och dens ena förälder gör det aldrig. Den nya blir då kallad för pappa/mamma trots att den enbart är en vuxen idivid och barnet eller den andra vuxna får förklara att den inte är en förälder utan en vuxen i barnets liv.
Detta kan skapa sorg och frustration hos barnet som måste säga att personen inte är dens förälder men barnen på skolan vet ju inte det då de enbart ser denna personen och då drar slutsattsen att den personen är barnets förälder. Barnet får då höra frågan ifrån andra barn -har du ens en tex pappa/mamma?
Förstå den sorgen hos barnet. Och förstå besvikelsen till ens förälder när de gör detta mot barnet trots att den är medveten om situationen och bonus personen sagt det men ignorerar det........
 
Vi kör med utegångsförbud här hemma samt att vecko peng och lördags godis är ett privilegium och det är något man förtjänar och inte en självklarhet. Detta pga att det är en effektiv metod för att motverka dåligt beteende och lära barnen konsekvens analysering men på deras nivå.
 
 
 
Nu känner jag hur huvudet snurrar och inget kommer ut bra i text mot vad jag tänker så får avsluta detta inlägg med att skriva FY på er föräldrar son inte visar angegemang i barnens skolgång och ja att visa det är att vistas med dem och visa intresse på PLATSEN! Och om ni nu kommer försent varje dag se då till att göra en förändring så att ni kommer i tid hur svårt ska det va? Om ett det blir ett upprepande mönster se då till att förändra för att komma i tid både för eran och ert barns skull.
 
Trevlig fredag alla läsare
 
 
 
 
 
 
 

i am best

Klockan är halv 8 och jag har nattat båda barnen.. Underbart att mysa med dem. Idag har de både gett mig och deras pappa något att va stolta över vilket de också fick veta,<3 Underbara små liv<3
Nu ska jag fortsätta nörda framför datorn en stund till sen hoppas jag på en bra natts sömn för nu har jag haft för många nätter som jag inte sovit bra. Trevlig kväll alla för det har verkligen jag =)

Trots....

Att jag sovit kasst i natt med så gick jag upp i morse i tid och mös framför tven innan vi gick till skolan små pratandes och skrattandes<3 När jag hade lämnat prinsen på skolan så kände jag på vägen hem att jag ville ut och gå och njuta av det fina morgon vädret så jag gick hem och byte till promenad skorna och tog med min kameran och gick sedan iväg. Super skönt att komma ut i den friska luften och bara gå runt och va och kolla på allt fint som finns., Hösten smyger sig på ordentligen om man tittar på träd/buskar. Det är jätte fint med höstens alla färger men samtidigt så avskyr jag kyla så vintern är inte direkt favorit hos mig.
 
Lite bilder jag tog under min promenad.
         
 
Nu ska jag nog göra mig en kopp kaffe till och avnjuta en cigg på altanen och fundera lite över vad jag ska hitta på idag. Jag hittade en låt med en kanon video till. Jag får tårar i ögonen när jag tittar på dem och jag kan verkligen känna med den tjejen som utsätts för all skit men som plockar upp sig igen <3
 

kanske ska...

va lite mer huslig nu när jag hämtat Jonathan och en kompis till honom från skolan. Kan ni tänka er så hemskt en annan förälder låter mig ansvara för hans barn.. haha. Jag satt nyss och räkna hur många vänner Jonathan har här hemma 7 stycken olika som han leker med. Kanon!!! Och alla inom gång/cykel avstånd!
Nej jag funderar på att sätta mig och vika lite tvätt tills mina två andra älsklingar kommer hem om ca 1 timme. Då har jag tagit hand om hemmet idag och gjort lite nytta trotts allt. Det är äntligen rent och fint igen och jag känner mig sååååå mycket gladare när det är rent och fint än ser ut som en sopp tipp. Ha en bra eftermiddag alles

Skit nätter och skit dagar

Utan tvekan att jag har haft såna de senaste dagarna. Sover inte som jag ska på nätterna och de senaste två dagarna har jag sovit bort hela dagarna orda grant. Inte gjort ett dugg i hemmet tvätten har fått vara skiten som lyser över allt har fått fortsätta ligga där och skräpa. Jag har varken haft ork eller vilja att ta hand om skiten. I natt sov jag med kasst jag vakna flera gånger och hade svårt att somna om. Har ingen aning vad som hänt varför jag inte kan sova som jag ska m,m Men idag har jag bestämt mig för att städa och ta hand om hemmet och eventuellt försöka ta mig ut på en promenad så man får se annat än dessa fyra väggar.
För ett tag sen gick jag med i en grupp på fb som publicerar så sjukt bra bilder med lite visdoms ord till dem. Och jag har nästan sparat alla som kommer upp då de tilltalar mig på ett eller annat sätt.
 
Härrom dagen skrev jag ett sms till en person för att försöka få personen att förstå att en annan person är ledsen och det är en lätt lösning på problemet men inte ens det kunde människan ta utan spelade dum och två sekunder senare så försökte personen få min sambo att kontrollera mig. GOOD luck!! Jag är jag och ingen styr mig eller vad jag tycker utan det är den jag är. En brist? Ja ibland kanske. Men tragiskt att man inte ska kunna få personen att ändra en så liten grej för att en annan person ska må så mycket bättre.
 
Nu till en väldigt stor brist som jag har fått när jag har gått hemma nu i över ett år. Jag har fått social fobi. Jag avskyr att gå på stan eller typ ikano. Jag tål inte människor i för lång utsträckning. Och det har jag verkligen inte varit förut utan jag är en väldigt social person så detta är något jag verkligen inte tycker om att det har blivit så. Jag drar mig för att gå ut bland folk utan trivs hemma men samtidigt så vill jag ut bland folk... hmmm snacka om krasch i systemet. Jag ska börja jobba med det tänkte jag men det är också ett stort peojekt. Men avskyr att inte kunna visstas bland massa folk men samtidigt vilja göra det. ja vi får se hur det går.. men som sagt en brist jag har social fobi. Och vem vet kanske bara behöver komma ut lite oftare för att det ska bli bättre. Just nu går jag ju mellan hemmet och Jonathans skola samt åker och handlar med älsklingen,. Vi får se som sagt hur jag ska göra för att förbättra detta...
 
Jag gick ju på rörelse och hälsa med efter mycket argument och möten så kom de fram till att de inte hade den kunskapen som jag krävde så har blivit flyttade till en annan enhet med specialister m,m så ska dit 5 oktober tror jag det var. Hoppas att de har lite mer kompetens så att man kan börja jobba framåt och sluta stå och stampa på samma ställe. Bara för att personen har en arbets titel menar inte att de har kunskap eller det rätta tänket för att kunna hjälpa alla. Men vissa verkar tro att bara för att de har en utbildning inom ett visst område så är de såna fantastiska människor och de kan ju inte göra fel. Men att de kan och jag hoppas verkligen det finns fler som biter ifrån när systemet inte fungerar som det borde.
 
Nu ska jag ta och bädda pojkarnas sänger så de kan krypa ner i en mysig säng ikväll. Så mysigt att göra det <3
Ha en bra dag alla
 
 

kan inte säga det bättre själv

 
 
 
 

tidig

Ja idag fick det bli att lägga oss tidigt. Har legat i sängen sen 8.. Så sjukt skönt att ha allt klart inför morgon dagens bestyr och dagens undan röjda. I morgon blir det möte med så ska iväg en sväng under dagen. Men nu ska jag gosa ner mig i kudden...natti natti

mysigt trött

Igår hade vi en super mysig dag, var hemma i stort sett hela dagen förutom när vi åkte och handla inför kommande vecka. Vi kollade också på en filmen på kvällen. dark shadows men tyckte inte att den var så bra.. Eller så var det för att jag satt och spela samtidigt ett spel på fb som jag fastnat i. Men vi gick och la oss skapligt och låg och mös som vi alltid gör<3 min favorit stund under dagen<3 Och i natt var en till sån där natt då vi vaknar och bara vill pussas eller kramas flera gånger och sen somna om innan vi vakna igen och ville kramas/pussas och så somna om mmmmm mys. Jag älskar dem nätterna man vaknar så kär och lycklig på morgonen då. Tycker det är underbart att vi är lika kära och attraherade av varandra som vi var för snart 3 år sen. Vi har verkligen hålt kärleken vid liv!
Idag vakna jag vid 07,30 och gick ner satte på kaffet och gick och rökte efter det hämta jag kaffet och gick upp med det till sovrummet. Jag bäddade ner mig i sängen och drack mitt kaffe där. Jag höll mig vaken så länge det fanns kaffe men efter det tog slut somna jag om igen och gick inte upp förens 9 tiden.

Nu ska jag lägga mig en stund och vila igen för känner mig inget vidare. Idag kommer våra älsklingar hem vilket känns underbart. <3Vi har saknat dem något enormt och äntligen kommer de hem igen<3Denna vecka har gått väldigt långsamt men nu är det en ny vecka igen.

Trevlig måndag!

Renovering

För ett tag sen skrev jag att vi renoverat köket men då det inte var klart så ville jag inte lägga upp bilder. MEN nu är det näääästan klart. Det ska dit en träbit på ett ställe och senare byta golv.
 
Köket före!
 
 
 
Efter renovering
 
Lite små bilder i från olika vinklar
 
 
Det som har gjorts är
 
*Ny disk bänk
*Ny diskho
*kaklet har bytts
*luckorna har bytts
*Ny fläckt
*Allt det vita har målats igen då den inte var gjord ordentligt.
 

Vi är sjukt nöjda med hur köket blev trots att det ska bytas golv och sättas dit en trä bit under ugnen då den luckan var för kort. Dessa luckor har vi fått av en väns granne. Himla snällt att ge bort dessa luckor som kostar flera tusen. Men vi är tacksama och så nöjda med vårt kök. Vi får se vad nästa projekt blir kanske ska jag måla alla golv lister på över våningen då de är dem ända som inte är vita. Vi får se om orken faller på och det blir lite gjort. Ska sy lite dukar och grejer med!
 
Här kommer lite kort från en dag i veckan (kommer inte ihåg vilken) som jag träffade min bättre hälft!
      
 
Vi tog en promenad till en rast gård där vi kunde släppa cleo. Det var inte speciellt långt att gå men trött som tudan blev jag. Borde ha varit jag som tog ett dopp i stångån och inte cleo.. Bjuder på lite mupp bilder på oss sötnosar också <3
 
Trevlig söndag kväll!
<3I morgon kommer våra älsklingar Jonte och Bemo äntligen hem igen<3
 
 

Fredag en dag jag älskar

Ja varje fredag är lycka för då kommer två dagar med antingen en eller tre sötnosar. Idag försov jag mig galet. Hade ett möte kl 11 och vaknade kvart i 10 och skulle ha behövt åka 12 minuter över. Nej så det blev att ringa och avboka det mötet och boka om det till nästa vecka i stället. Älsklingen hade ringt och pratat med mig och jag hade smsat honom vilket jag inte kommer ihåg något av. Så hade en aning dåligt samvete när jag vakna och insåg att jag gjort det. Men men det var bara att tänka på att det blev ett nytt möte och då hinner jag samla mer information och skriva ner mer till dess. 
Efter att ha vaknat sakta men säkert med några koppar kaffe och lite nät sufring så vakna jag till och gick ut och klippte gräset och rensade landet. Det blev så fint så och då känner jag mig nöjd. Började också måla köket men då jag fick mess av svärmor om att dricka kaffe så tog jag en paus och åkte dit. Blev dock inget mer målande idag då vi inte kom hem förens vid 8 och då satte vi på en ny film snowith and the huntsman. Väldigt bra film tyckte jag. Och den blev ju bättre av att ha någon att mysa med till dig ;)
Nu ligger vi i sängen. Älsklingen kollar bil forum och jag ligger här och skriver på våran mini pc. Tur att den kommer till användning nu efter över 2 år.. haha
 
Nu ska jag stänga ner och mysa ha en trevlig fredag kväll alla

akut hjälp

Nu sitter jag på bussen. Blev en akut resa...en kär vän behövde mig så gjorde mig klar på 5 min och är på rece och väntar på att denna buss ska gå. Hoppas verkligen jag kan hjälpa henne att må bättre och få den som fått henne såhär att inse fakta att fortsätter detta så har han henne inte kvar. Kanske tvingar med henne hem Johan har sagt att han hjälper mig att bära henne om hon inte går själv. Detta är det slut med nu!! Jag tillåter det bara inte! Och är Ann arg då är det bäst att passa sig.....se you later dags för äktenskapsterapi!

God morgon


mys pyser

Idag har bara varit en mys dag. Suttit och kollat forum druckit kaffe och pratat med en syssling (tror jag det är;) ) När älsklingen kom hem så gick vi ut i garaget och pyssla med bilen lite och pratade om livet och de olika prövningar samt beslut man kan stå inför och vad man skulle göra i de situationerna. Det är mycket man måste ta i biakt och mycket olika syn vinklar man måste se på de olika sakerna...
Usch och fy.. haha
Nu på kvällen blev det grillad kyckling och baguett och till efterätt kina puffar. Här håller vi dieten barn lediga veckor NOT haha
Men gott är det och ibland måste man unna sig massa gott och njuta ordentligt.
Nu ska vi fortsätta mysa ha en bra kväll.
Japp min arm ser gigantisk ut men det bjuder jag på <3

Att tycka synd om sig själv

Jag fick höra för ett tag sen att "du sitter ju bara hemma och tycker synd om dig själv och klagar på din värk"
Är det konstigt att jag tar upp min värk då jag har kronisk värk och den styr vad jag kan göra och inte göra? Nej jag tycker inte det är speciellt konstigt och eftersom det är jag som lever med smärtan så är det mitt sätt att hantera den som är det viktigaste. Det spelar ingen roll om någon annan säger saker angående den för de har inte en anning om hur det är att leva med den. Jag har läst personers bloggar där de skriver att de har ont i huvudet 3 av 7 dagar åå det är så synd om dem m,m Men jag tycker synd om mig själv?
 
Men trots denna värk så tar jag hand om hela hemmet samt tre personer till. Trots min värk så gör jag saker som jag egentligen inte borde men jag har gett mig tusan på att inte ge upp. Och jag kan säga med huvudet högt att jag har inte gett upp.. har det varit tufft många gånger att acceptera att jag inte kan göra allt som andra i min ålder kan göra utan problem? Självklart. Jag är 22 år med kronisk värk och en begränsad fysisk aktivitets förmåga. Klart det är jobbigt att ibland inte kunna umgås med min familj på det sättet jag vill eller att mitt livs kärlek inte kan ligga och mysa med mig för att kroppen skriker av smärta. En lätt berörning på armen,benet huden vart som kan vara som om någon häller någon kokande vatten på mig. Det är inte alla killar som skulle förstå det. Men Johan förstår och han respekterar och försöker underlätta när jag inte kan mysa eller om jag har för ont för att genomföra det jag hade tänkt.
Men tycker jag synd om mig själv? Ja ibland gör jag det när jag ser saker jag skulle vilja göra men inte kan pga av sjukdomen. Men går jag runt dagarna i ända och tänker gud så synd det är om mig? Nej inte det minsta. Anser jag att livet är orättvist ibland? Ja det gör jag. De skulle ha gett en pedofil eller någon hemsk människa denna sjukdom istället för mig som hade så STORA planer. Men det gäller bara att ställa om och göra det man kan istället.
Så svar på om jag tycker synd om mig själv? ja ibland gör jag det och jag skäms inte över det.
 
Tror jag ska greja lite i köket idag. Ha en bra dag alla

Jag bara älskar den låten!

 

barn fetma= barn misshandel

Ja så anser de flesta och jag med! Om man märker att ens barn börjar bli stor så måste man göra något åt det. Och visst finns det gener m,m men det innebär inte att man behöver bli fet. Mina föräldrar var stora så jag vet att jag ska passa mig för kilona smyger gärna på.
Men att fortsätta uppmana ett beteende att barnen ska äta massor är barn misshandel. Alla vet vi hur fettma påverkar våra kroppar och att det kan sluta med allvarliga sjukdomar samt dödsfall!
Nej jag säger inte att barnen ska stå på ett gym utan att som vårdnadshavare (vilket vem som kan bli även till andras barn jag hade en trots att min pappa lever) så är det ett ansvar man tar sig an att förhindra när man blir vårdnadshavare till ett barn. Här hemma syns det tydligt vem barnen liknar..på både gott och ont...
Dit jag ville komma var ersätt inte barnens oro,rastlöshet m,m med mat och snacks! Och se till att ge era barn den motion de behöver.
Många har tv på dagarna i ända vilket gör att vissa barn sitter hela dagar lika så datorer/tv spel jag avskyr föräldrar som låter sina barn sitta vid dessa apparater hela dagarna istället för att de ska aktivera sig,  Barn ska inte sitta där hela dagarna. Jag ska göra i ordning en dator till en av våra pojkar det blir hans EGNA. Men detta är inte så att han får sitta med den hela dagarna utan en kort stund och definitivt inte om han har kompisar över. Det är också ett privilegie så sköter man sig inte så tas den bort! Och han får förtjäna den igen!
 
Jag har hört att vissa regler förändras. Men jag skulle säga att våra regler kommer aldrig förändras men rutinerna kommer förändras allt eftersom då de växer. Regler har med uppfostran att göra och rutiner med att få vardagen att fungera på bästa sätt.
 
Men jag återgår till ämnet barn fettma. Det var ett program på tv för ett tag sedan angående ämnet och jag kunde verkligen inte förstå hur föräldrarna kunde göra så mot sina egna barn.. Och deras försvar var "barnen måste äta för att växa" "men denna mat är inget farlig" De äter inte för ofta"
Och då kom det bästa jag hört. "titta på ditt barn anser du att det är bra för ditt barn?" Har du någon som går och ger din barn mat som du inte vet om eller är detta ditt egna verk?"
Alla föräldrar vill inte se sakar som är fel vilket jag förstår jag menar det är ju ens barn och man har ju självklart gjort allt rätt. Men detta är inget man kan skylla på någon annan inte dagis/skola för där får de dem mål de ska om dagen. Utan detta är något som kommer hem ifrån där de har möjlighet att gå och små äta eller äta fel. Vi är väldigt strickta med att det äts inte mellan måltiderna utan man äter då det är mat/frukost m,m och detta pga att man har sett vad små ätande och sånt gör med de flesta människorna. Ska ett barn veta om att den är överviktig? Nej det tycker jag verkligen inte men där emot kan man lära dem vad man inte ska äta massor av tex godis kakor m,m Och detta för att de ska lära sig själva att man inte ska vräka i sig allt bara för att det finns.
Att slänga i sig mat är inget som är bra heller för då kan de äta mer än de ska för de hinner inte känna mättnads känslan vilket gör att de kan äta mycket mer än om de skulle tugga maten ordentligen och äta lugnt. Jag hoppas verkligen att har ni ett barn som börjar bli överviktig så ändra mat rutinerna samt ha koll på hur snabbt barnet äter för att kunna se vart problemet finns och gör en förändring innan det är för sent och ditt barn får diabetes eller andra symptom på fettma för kommer det så tror jag att som förälder skulle man må så mycket värre än att säga nej till små ätande!
 
Idag kanske min bättre hälft kommer hit för lite kaffe drickande och skit snack! Vi har sagt att vi ska försöka ses en gång i veckan och vetilera oss lite haha. Ja men det finns saker som tjejer behöver prata sins emellan om utan en karl ;) Så jag håller tummarna för att hon dyker upp under eftermiddagen för lite vi tid. Ha en bra dag alla!
 
Lägger en länk här från 1177 som ni kan gå in och läsa på angående barn fetma och hur man förhindrar det. Och det är som jag har skrivit minska mat intaget ja vanlig mat också de SKA äta mindra och de ska motionera!
http://www.1177.se/Ostergotland/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Overvikt-och-fetma-hos-barn/
 
 

God morgon

Nyss var jag och lämnade Jonathan på skolan. Och nu sitter jag och intar mitt morgon kaffe framför tv/dator.
Så skönt varje morgon att vakna till med en kopp kaffe. I går låg älsklingen i soffan på morgonen efter att ha tjatat på mig att gå upp ;) Bemo hade bäddat ner honom så sött där. Men Johan hade också gjort kaffe till oss. Och efter en stund sa jag till honom att dricka sitt kaffe. Och nästa gång jag kom ut i vardagsrummet så kom johan gående med vardagsrums filten i ena handen och kaffet i den andra. Jo då hade han somnat med kaffet i handen och vippat ut det på sig själv.. haha så söt. Men han var ju vaken efter det i alla fall. Och kaffet var inte skoll hett så ingen skada skedd. Men man kan ju inte dra sig ifrån att le lite...
 
Jag skrev för ett tag sen att jag var på minnes utredning och idag ska jag på röntgen. Min läkare misstänkter förslitnings skador av höfter och axlar. Så idag blir det röntgen så får vi se vad den visar. Mycket bättre och veta än att förstöra kroppen ännu mera. Men som sagt det är vad jag ska göra idag. Tänkte jag skulle städa lite också då vi hade stor städning av förråd m,m här hemma igår och då klockan rulla iväg så blev inte allt inplockat. Och jag som avskyr oreda måste ju bara ta hand om det. haha
 
Ha en bra dag
 
 
 

hej hopp

Hela tiden skriver jag om rätt och fel. Vad man bör göra och vad man inte bör göra. Är jag perfekt? O HELL NO!
Men har ni någon gång funderat på att jag skriver av egen erfarenhet? Att jag har begått misstagen som jag skriver om och därför skriver om dem för att andra inte ska begå dem och ångra sig som en annan gjort? Ingen vet hela min historia så folk kan döma mig och säga att ja du har inte det så du kan inte veta m,m men vad vet de om mig?
 
Visst verkar jag vilja vara perfekt men vem vill inte va det bästa dem kan vara? Alla strävar vi efter vår egna perfektion. Och vad det innebär ja det vet inbart vi själva. Har någon annan rätt att tycka att ens perfektion inte är tillräcklig? Ja självklart har de det. Vi har alla rätt till en åsikt och hur ens åsikt är och vart den grudar sig vet ju enbart vi själva. Men det spelar ingen roll om någon annan tycker att det du gör eller säger är fel så länge du inte inser det själv. 
Döljer jag det jag har gjort fel? Nej varför skulle jag göra det? För att människor kanske inte tycker om det jag har gjort?
 
Många säger till och med jag ;) att vi inte bryr oss om vad andra säger och tycker men klart vi gör det. Det hör till människans natur och det är nästan så man blir sjuk förklarad om man inte har känslor om omvärlden. Men detta innebär inte att man ska bry sig om allt andra säger. Jag har en bra förmåga att inte bry mig. Kanske för det liv jag levt och det jag varit utsatt för. Men vissa saker gör man bara inte...Och jag förstår inte att det ska behöva komma till den gränsen då man skadar någon annan och har satt ärr i kroppen på dem för livet innan man ska inse.
Jag har så många ärr från vuxnas idiotiska handlingar sånt som jag aldrig kommer glömma. Har det med matriella ting? Inte det minsta det har med deras handlingar och göra och efter de handlingarna som jag vart utsatt för agerar jag idag. Jag skulle ALDRIG vilja sätta de ärren i någons hjärta som vissa har gjort på mig! Är jag en elak person? Ja kanske mot vissa. Är det utan befogenhet? Nej aldrig. Jag skulle aldrig bara hitta på en historia och börja hata någon så tråkigt har jag inte om dagarna.
Det pratas så dant om att jag inte har någon som helst rätt att lägga mig i barnens liv. Men jag lever tillsammans med dem lika mycket om inte mer än deras föräldrar. Jag har lärt känna dem som om de vore mina. Är det till deras fördel? Självklart är det de. Om jag inte skulle känna dem skulle jag kunna begå misstag som sätter ärr. Jag kan urskilja deras gråt jag kan se deras stolthet så mycket som deras besvikelse. Jag vet deras behov och jag ger dem det de behöver både känslo mässigt och matriellt. Jag agerar nästan så som jag skulle göra med mitt egna barn. Hade jag varit mindre sträng mot mitt egna barn? Nej snarare ännu hårdare och jag skulle sätta gränserna och reglerna mycket tidigare.
 
Alla har vi haft olika uppväxt och alla har vi olika åsikter men jag hoppas att alla har samma åsikt om att skada ett barn psykiskt eller fysiskt inför resten av sitt liv inte finns på världs kartan och att om en hjälpande hand finnes ta emot den och inte förakta den. Jag hoppas att åsikten om att sätta ett barn framför sina egna behov är prioritet 1! Tyvärr kommer man bli besviken på folk till och med ogilla dem pga deras handlingar och göra saker för att man är arg. Men jag tar inte tillbaka ett ord jag skrivit/sagt/gjort i ilska. För min ilska är jag! min glädje är jag! Och jag håller inte igen för att vissa inte kan uppföra sig vuxet och föra en normal dialog. Jag avslutar detta inlägg med ett talesätt som jag tycker om...
 
Kan du inte älska mig när jag är som svagast
är du inte värd mig när jag är som starkast!
Trevlig söndag kväll alles!
 
 

vad är det?

Sen i måndags har jag känt tryck över magen och när jag äter känns det som om jag pressar ner maten genom ett sugrör. Jag är inte sugen på något alls och är trött och ont i ryggen...jag har tappat ca 3 kilo sen i måndags. Kilona får gärna rasa men resten då?
Idag har vi varit iväg och handlat både mat,skor,lampor och godis m.m. Då barnen växer så är det bara köpa nytt så två par skor. Barnen fick också handla på sagoland så de är ute och leker med dem. Jag ligger ned bäddad och Johan grejar med bilen utanför...hoppas kroppen blir bättre men man kan mysa med mina pojkar ändå <3 skulle kunna skriva massa mer men måste vila så jag kan umgås med min familj sen.
Mina handlingar speglar inte mina handlingar och mitt sätt att agera vad visar då din personlighet? Ditt utseende? Sägs att man inte ska döma boken efter omslaget?

Tänkte på en sista sak! Hur prioriterar man om man kan shoppa åt sig själv men inte se till att sitt barn kan ha en fritids aktivitet?

Trevlig lördag