skvaller/underbara events med barnen <3

Fick till min vetskap att en människa gjort bort sig rätt så ordentligt. Personen i fråga hade ett beteende ungefär som en 15 åring. Detta är en mamma som man ibland undrar hur fanken hon tänker när det kommer till sina barn.
Ett av barnen hade en aktivitet och barnet fick inte komma på aktiviteten. Pappan frågade om han fick hämta barnet för att köra barnet till aktiviteten och sedan hem. Pappan fick till svar NEJ!

Det kom snabbt tankar som att det egentligen inte handlade om att pojken inte kunde gå utan mammans problem med pappan. Detta är det jag menar med en 15 års beteende. Och det stämde på pricken!
Mamman i fråga trodde att hon kunde straffa pappan men det ända hon gjorde var att straffa sitt egna barn! Hur fanken kan man göra så mot sitt egna barn och sen sitta och säga att jag gör ALLT för mina barn?
Att göra allt för sina barn hade i det läget låtit barnet åka för att BARNET hade tyckt om det. Men istället valde mamman att enbart bry sig om sitt egna agg gent emot pappan! Det säger mycket om hur mogen personen i fråga är. Sitt egna agg var viktigare än sitt barns lycka!!! Idioti!!

Aja igår var vi ju på två mysiga events. Först var vi på Benjamins dagis där vi grillade korv och gick tips promenad med barnen. Efter det blev det att åka hem värma på köttfärs såsen och lite makaroner. Pojkarna var ute och lekte tills maten var klar och när den var klar så åt vi lite och kl 6 så var vi i valla för att ha mys med Jonathans klass och B-klassen. Alla föräldrar var där och vi hade super trevligt. Fikade med bullar och yoggi. Barnen sprang runt och lekte fram till strax efter kl 7. Under tiden vi satt där så kom en mamma fram till mig och berättade att hennes son hade velat leka med Jonathan men de har inte vetat vart vi bott eller haft nummer. Men nu har vi bytt nummer och vet också vart den andra bor så nu kan pojkarna leka. Pojkens mamma och jag har pratat en hel del förut då hennes son också går i fotbollen som Jonathan gick i och de umgicks en del där också. Men super kul mera vänner till pojkarna!!!
Vi var hemma vid 19,15-19,30 och då åkte båda pojkarna i säng på en gång. De somnade som inget efter allt spring i valla. Jonathan såg ut som om han hade tagit en dusch när vi åkte från valla. Han var genom svett =)
Skitiga barn en bra dag och ett lyckligt barn =)

Bilder



Kolla allt folk! Det var fullt överallt med glada barn och skrattande föräldrar =)
Ha en bra dag alla läsare





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback