stödstrumpor och bandage

Jag är så snygg om mina vader nu. Mina ben värker och krampar från och till så igår åkte stöd strumporna fram igen så nu är jag så sexig. Men det hjälper lite mot kramperna.

I eftermiddag far vi eventuellt till min bror och hans tjej på grill kväll! Vi fick en inbjudan förra veckan och varför inte? Våra barn har inte träffat deras men tror att de kan ha väldigt roligt tillsammans. Vi får se om kroppen håller och det blir som planerat men jag hoppas verkligen det! Nu är älsklingen iväg och lämnar lilla skrutten på dagis och jag har precis hällt i mig sista dropparna kaffe. Så nu ska jag ta och kolla lite nyheter och så. Ha en underbar dag alla!

Stöd strumporna är från denna sida---->http://finafoten.nu/Stodstrumpor
Finns ingen anledning att inte ha fina när man verkligen måste ha dem jämt!


Ett annat hjälpmedel jag använder. Handleds skydd har till båda händerna!


Jag kommer att skriva ett inlägg om min sjukdom för att vissa av er ska förstå mera vad denna sjukdom innebär. Dock inte för alla med tanke på att vi har olika kroppar och symtomen är olika på oss alla dock har vi några gemensamma nämnare!



Hej jag har samma värk som dig, men det är så många som inte förstår hur ont man han i sin kropp. Jag tycker du är duktig som verkligen skriver om hur ont du har och hur din vardag fungerar. Jag blir så ledsen när jag läser hur du har det för jag vet hur det är. Jag måste ta värktabletter för att klara min vardag så du är verkligen stark som inte tar det. Jag går även på sjukgymnastik och värme behandlingar, skulle vilja bo i varmare länder när vi inte får värme i Svergie. Jag tycker du skall skriva ner lite om sjukdomen så kanske vissa kan lära sig lite av det hur många mår och att det vissar sig olicka på människor. Ha en bra dag

2012-05-14 | 08:51:02

Tack så mycket! Ja det är inte lätt att klara av vardagen men jag kämpar jag får inte ge upp för då sviker jag mig själv. Men många gånger så är det svårt att klara av dagen. Jag ska skriva ett inlägg snart så får vi se om folk förstår hur denna sjukdom kan påverka oss som lever med den. Ha en underbar dag Agnes!

2012-05-14 | 08:54:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback